Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan, hogy tetszett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy tetszett egy srác belülről, de kívülről egyáltalán nem? Összejöttél vele? Mennyi idejig tartott?

Figyelt kérdés
Tehát a srác az átlagnál csúnyabb volt, viszont jó fej, jó szívű, figyelmes, stb.. emiatt beleszerettél, és a külsejét is egy kicsit szebbnek láttad? Viszont még azért úgy is csúnya volt.. Összejöttél vele? Remélem érthető..:D
2011. szept. 30. 18:47
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
szerinted? nem...
2011. szept. 30. 18:52
 2/27 A kérdező kommentje:
Magyarán, arra gondolsz, hogy milyen csúnya, meg milyen gáz, mégis, ha meglátod élőben azt veszed észre, hogy állandóan őt figyeled. Vagy ez csak azért van, mert azt gondolod, hogy tetszel neki?
2011. szept. 30. 18:54
 3/27 anonim ***** válasza:
Én egy 19 éves fiú vok ált nagyon sok lány barátom van de az a baj h nem tetszem nekik és csak havernak tartanak ez olyan rossz így!!!
2011. szept. 30. 18:56
 4/27 A kérdező kommentje:
ez nem tudom, hogy jön ide, de azért köszi a választ! :D
2011. szept. 30. 18:58
 5/27 anonim ***** válasza:

elölő vok ez egy élő példa akart lenni .jófej, kedves, megértő vok meg minden de pasiként észre se vesznek csak haver na így érted???

19f

2011. szept. 30. 19:12
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ilyen nincs, következő kérdést
2011. szept. 30. 19:12
 7/27 anonim ***** válasza:
Hát nekem ált.isk-ban volt egy osztálytársam aki csúnya volt, de nagyon jó fej. Ha rossz kedvem volt tőle mindig boldog lettem. Ha valamit nem tudtam segített. És 1 év után összejöttünk. Azóta is együtt vagyunk. Nagyon szeretem. Már nem tartom csúnyának. <3 17/L
2011. szept. 30. 19:28
 8/27 A kérdező kommentje:

19/f értem!

Utolsó: Na pont ilyen love storys választ vártam :))

KÖszönöm!

2011. szept. 30. 19:43
 9/27 anonim ***** válasza:

Nekem volt.

Nagyon csúnyácska srác volt, de kedves, figyelmes, és imádott, szóval nagy szerelem volt. :)

2011. okt. 2. 11:57
 10/27 anonim ***** válasza:
21%
Aki azt mondja h igen, az v hazudik, v csúsztat, mondjuk egyáltalán nem is volt ronda a srác, esetleg sok pénze van/volt.
2011. okt. 2. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!