Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Autós oktató, tetszett, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Autós oktató, tetszett, most újra megjelent?

Figyelt kérdés

Kesz órákat tartott nekem egy autós oktató, 28 éves. Nagyon tetszett,és sokat mosolygott rám. Aztán vége lett az óráknak, és nem őt kaptam gyakorlatra, hanem egy másik oktatót. Eltelt 1-2 hét...még gondoltam rá, de már nem olyan sokat. Úgy voltam vele, jobb is, mert ha látom, akkor csak belezúgok. Erre tegnap voltam először rutinpályán, és ő is ott volt. Épp kint álltunk az oktatómmal, erre odajött hozzánk. Végig mosolygott, semmi komoly arc, úgy éreztem kicsit meg is játszotta magát,szóval mintha imponálni akart volna. (DE ez csak egy érzés volt. Lehet nem így van) Aztán észre is vettem, hogy jól végignézett, meg még később is szólt nekem.

Most mit csináljak, hogy ne gondoljak rá? Van barátnője is:S Ez már eleve kiábrándító, de akkoris marhára bejön, nem tehetek róla. És eltereli a figyelmem a vezetés elől....:S

2011. júl. 21. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Túl drága dolog ez ahhoz,hogy ne a vezetésre figyelj.
2011. júl. 21. 14:29
 2/6 De Anna válasza:
igazából nem tudsz semmit tenni hogy ne gondolj rá, majd idővel elmúlik, viszont igen... a vezetés kicsit drága ehez..:S
2011. júl. 21. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:
ez a baj az autós oktatókkal. mindenkivel flörtölnek, aki kicsit jobban néz ki :D lehet 25 éves vagy 55, akkor is nyomulnak a fiatal lányokra :D gondolj arra, hogy te csak egy vagy a sok közül, rajtad kívül még több csajjal is ugyanígy jópofizik.. (aztán ha te kivétel lennél, és komolyabban is érdeklődne irántad, akkor változtathatsz a szemléleten :D)
2011. júl. 21. 14:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:):)

Hát igen, igazatok van, az egyszer biztos....elég drága..csak nehéz koncentrálni:S

2011. júl. 21. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
sok autósoktató tossza a tanítványait.
2011. júl. 22. 00:39
 6/6 A kérdező kommentje:
pff...hát ilyenbe azért nem mennék bele...
2011. júl. 27. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!