Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan, hogy tetszett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy tetszett egy srác belülről, de kívülről egyáltalán nem? Összejöttél vele? Mennyi idejig tartott?

Figyelt kérdés
Tehát a srác az átlagnál csúnyabb volt, viszont jó fej, jó szívű, figyelmes, stb.. emiatt beleszerettél, és a külsejét is egy kicsit szebbnek láttad? Viszont még azért úgy is csúnya volt.. Összejöttél vele? Remélem érthető..:D
2011. szept. 30. 18:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Az a szerencséd :)
2011. okt. 2. 12:39
 22/27 A kérdező kommentje:

65%-os válaszoló! Már az elsőnél rájöttem, hogy fiú vagy! Nem az a kérdés, hogy szerinted van-e ilyen a lányoknál, hanem hogy megtörtént-e veled vagy sem. Nem is az volt a kérdés, hogy csúnya vagy-e és volt-e már barátnőd, hanem az, hogy csúnya vagy DE belülről szép, jófej, figyelmes, kedves stb.. És hogy úgy van-e/volt-e barátnőd. Most én tényleg nem ismerlek, hogy milyen vagy kivülről/belülről. Nem lehet, hogy azért nem jött eddig össze, mert te belülről sem vagy jó? Lehet, hogy te azt hiszed, de úgy látszik változtatnod kéne, mert ahogy látom, azért jöttek válaszok arról az oldalról, hogy igenis létezik ilyen! Ja és a csúnyát természetesen nem úgy értem, hogy gusztustalan, pattanásos, ápolatlan, hanem, hogy mindig tiszta, nem büdös, ápolt, de az élet úgy hozta, hogy alacsony, nem olyan szép alapból az arca, stb..

Én egyébként lány vagyok, nem gondoltam volna, hogyha egy srác kitartóan udvarol(és nem bunkó, nyomulós, de kitartó) akkor eléri a célját, akár hogyan is néz ki, de a saját bőrömön kezdem tapasztalni, hogy tényleg létezik ilyen, és a kommentek is igazolnak engem :))

Köszi!

(Egyébként, szerintem a pénz maximum 30 felé kezd el irányítani valamennyire, és az sem mindenkinél)

2011. okt. 2. 13:25
 23/27 anonim válasza:
100%

én úgyvettem észre hogy a kinézet számít

lehetsz bármilyen kedves és megértő de ha mások szerint ronda vagy akkor nemjön össze semmi

velem ígyvan

2011. okt. 2. 13:30
 24/27 anonim ***** válasza:
Ha belülről is annyira gáz lennék, akkor barátkozni se akarna velem senki. Mégis szinte minden lány úgy utasított el, h legyünk inkább barátok. Pont emiatt tele vagyok már lány haverokkal. Egyébként én is úgy vagyok csúnya, ahogy írod: törődök magammal, amennyire tudok, de a maximum, amit elérhetek, h nem hányják el magukat az emberek, ha meglátnak. Kicsi vagyok és sovány, ronda az arcom, görbe a hátam, és ez csak pár dolog a sok közül.
2011. okt. 2. 13:34
 25/27 A kérdező kommentje:

Akkor nem lehet, hogy egy kicsit félős vagy, vagy esetleg túl kevés az önbizalmad, mert elhiszed, hogy mennyire ronda vagy, pedig lehet, hogy nem is olyan súlyos a helyzet, ahogyan gondolod. E miatt, pedig már te is barátilag állsz a dolgokhoz, és a csajok azt hiszik csak barátilag közeledsz, aztán pedig rájuk zúdítod, hogy tetszenek neked, ők pedig nem is számítanak rá. Biztosan a csajozási módszeren kéne változtatni, és összejönne.

Szerintem neten nem is lehet normálisan ismerkedni, legalábbis én biztosan nem tudnék. Adok pár tippet élőben, hogyan csináld: Természetesen az önbizalmadat növeld, és hidd el magadról, hogy te igenis jól nézel ki. A kiszemelt csajjal már az elejétől fogva bánj egy kicsit másképp, legyél vele mindig megértő, keresd a társaságát, (persze határokon belül, tehát ne menj oda hozzá mindenféle hülyeséggel, csak ha van rá indokod.) Úgy add a tudtára, hogy szimpatikus neked, hogy a sosem beszéltek erről, a csajnak éreznie kell, még mielőtt kimondod, és fordítva is neked is érezned kell, hogy bejössz a csajnak, mielőtt megkérdezed. Mindig vele foglalkozz a legtöbbet. Add önmagad, tehát, ha vannak butaságaid, rigolyáid, azokat ne rejtsd el, hiszen ezek miatt mások és mások az emberek, ha felveszel egy állarcod ugyanolyan, leszel, mint a többiek.

A külső javításra pedig annyit tudok mondani, hogy, ha valami nem tetszik magadon, akkor tegyél ellene. Görbe vagy? Próbáld mindig kihúzni magad! Nem tudod, annyira görbe vagy? Akkor műtesd meg magad, mert ebből öregkorodra is lesznek problémáid. Egyébként meg van ilyen pánt 5000ft körül van, ami segít a tartáson. Mind1, a lényeg, ha van ami nem tetszik magadon, tudsz rajta javítani, nem kell elfogadni a jelenlegi helyzeted!

És tényleg hidd el magadról hogy jól nézel ki, és ne érdekeljenek a negatív kritikák! Egyébként minden csajnak más és más az esete, lehet, hogy valakinek épp te!

2011. okt. 2. 13:57
 26/27 anonim válasza:
az én külsőmmel mondjuk nincs semmi baj csak cseppet lúdtalpas vagyok
2011. okt. 2. 16:20
 27/27 A kérdező kommentje:
Megértelek, én is..:(
2011. okt. 2. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!