Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket érdekel, ha a kiszemelt lány mozgáskorlátozott, vagyis tolókocsis vagy mankós?
Most műtöttek meg, de sajnos rossz hirt kaptam mert fél évig kell mankóznom, mert a térdem állapota nem jó. szeretnék szerelmes lenni most nyáron, csak nem tudom elképzelni, hogy lenne pasim ,mivel mankóznom kell sajnos :(
Fiúk! ha nektek tetszik egy csaj, vagy szerelmesek vagytok belé érdekel, hogy mankózik vagy tolókocsiba van? járnátok vele úgy is? leszarnátok ki mit mond?
Ha "csak" fél évig mankós, az nem zavarna.
Jobbulást :)
Ő én lány vagyok. De csak annyi lenne a kérdésem, hogy ismeretlen pasikkal vagy inkább ismerősökkel jönnél össze szívesebben? ( Mert ugye, ha ismeretlenek, akkor ők nem tudják, hogy ez neked csak fél évig kell és így azt hihetik, hogy ez örökre szól. )
Amúgy meg szerintem biztos van valaki akinek tetszel, szóval lehet pont most fog majd odamenni hozzád ismerkedni azzal a szöveggel, hogy jaj mi történt :)Lehet eddig nem mert és most itt az alkalom :)
Úgyhogy hajrá :)
Ha amúgy is a barátnőm lenne, nem zavarna. Ha mondjuk úgy ismerkednének meg, hogy mankós lenne átmenetileg, nos... még régen, mikor suliba jártam nem zavart volna a dolog, most viszont eléggé intenzív életet élek, és hátráltatna egy ilyen lány, és az én pörgésem is sok lenne neki.
Lényeg a lényeg, hogy tinisrácként leszartam volna, ha a lány mozgáskorlátozott, ha megvan a szimpátia.
Túl egyszerű megoldás az ha meggyógyulsz és utána pasizol. Te hátra fele menetben akarsz feljutni a hegyre és bekötött szemmel végigmenni a labirintuson ugyebár.
Női logika.
"szeretnék szerelmes lenni most nyáron" - ez nálad így megy. Csettintesz és hopp szerelmes is vagy?
köszönöm a lelkesítő beszédeket :)
8-as, úgy hogy nem ismered a tényeket pontosan nem kell megitélni, ha pontosan elmondanám mi-hogy van talán megértenél, félre ne érts, nincs bajom a válaszoddal mert nem látod tisztán a helyzetet úgy, hogy csak néhány dolgot mondtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!