Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket érdekel, ha a kiszemelt lány mozgáskorlátozott, vagyis tolókocsis vagy mankós?
Most műtöttek meg, de sajnos rossz hirt kaptam mert fél évig kell mankóznom, mert a térdem állapota nem jó. szeretnék szerelmes lenni most nyáron, csak nem tudom elképzelni, hogy lenne pasim ,mivel mankóznom kell sajnos :(
Fiúk! ha nektek tetszik egy csaj, vagy szerelmesek vagytok belé érdekel, hogy mankózik vagy tolókocsiba van? járnátok vele úgy is? leszarnátok ki mit mond?
Igen, tudom, hogy nem lehet, és nem is akarom.
ezt a szerelembe esést, úgy értettem, hogy tetszik valaki és ha összetudnék vele jönni, után lenne komolyabb csak ez a helyzet kicsit elbizonytalanít. Azért kérdeztem úgy, hogy titeket fiúkat érdekel ha a kiszemelt lány mankózik...
igen, köszi :)
Végre egy értelmes hozzászólásod.
Röviden: Ez lényegtelen az esetedben. És a kiszemelt egyúttal vizsgahelyzetbe is kerülne ezzel.
22:07
téged érdekel, mert állandóan kommentelsz valamit az írásomra... hja nem érdekelne akkor elolvasnád és lépnél a következőre :D
Én mondjuk előbb kezdenék ismerkedést egy mankós vagy mozgáskorlátozott lánnyal, mint egy "bögyös bombázóval". :)
Sok sikert a pasi kereséshez!
"Kérdeztem és nem pont hozzád intéztem a a kérdésem, hanem normális válaszolókhoz."
Na de most komolyan neked ki a normális válaszoló? aki azt mondja hogy jól van hajrá és ha máshogy gondolja akkor már nem normális, csak elmondta a véleményét... ha már te kérdeztél valamit más kérdés hogy neked nem tetszik válasza de akkor már rögtön nem normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!