Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha ilyen zenét rakok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha ilyen zenét rakok a kocsiba amikor randizni viszem a nőt?

2013. máj. 20. 15:03
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Fankadeli olyan vidám gyerek, hogy ihaj. Egy hangszínben végigdarálja a dumát aztán ennyi. Aminek fele ilyen "jaj de rossz minden" vagy "de király vagyok" jellegű dolgok.
2013. máj. 20. 16:50
 42/45 ájszíjú ***** válasza:
Hantateri vegulis jo rapper csak nem all neki jol...:D Na meg az se volt szep tole h felszopta magat aztan szepen hatba szurta siskaekat es csodalkozik h mindenki ellene van. Egyszoval martirt csinalt magabol es itt rohadtul elvesztette a hitelesseget nalam
2013. máj. 20. 16:57
 43/45 anonim ***** válasza:
Na igen a Hősöket meg Siskát senki sem említette..
2013. máj. 20. 17:00
 44/45 anonim ***** válasza:

Most ebben mi nem jó amúgy? Életvidám, jó zene..

http://www.youtube.com/watch?v=UrGS9EARHRc

2013. máj. 20. 17:42
 45/45 A kérdező kommentje:
Az hogy nem tudom élvezni azt ahogy egy ember magyaráz folyamatosan, mert nem énekelnek ez tény. Ez inkább egyfajta monológ/vers nem tudom. Olyan emberek jutnak róla eszembe mikor hallgatom akiktől hányingerem van ilyen utcai "vagány gyerekek" na most én nem ilyen vagyok inkább egyfajta régi sármos úriember szeretnék lenni. Szóval na lényeg ez nem olyan mint amikor meghallgatok egy "Time of my life-ot ( http://www.youtube.com/watch?v=eMoMBFhMdDw ) ebben énekelnek ettől ha épp olyankor hallgatom mikor olyan kedvem van akkor a menyországban érzem magam és hogy egy király vagyok!
2013. máj. 20. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!