Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki elhívott "randizni" de én nemet mondtam neki. Azóta csak rá tudok gondolni. Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 19:37
1/20 anonim válasza:
Úgyis találsz jobbat, biztos megcsalt volna
22/l
2/20 Johnny B. Goode válasza:
Rossz döntést hoztál...
3/20 anonim válasza:
Első! Neked ebből honnan jött le,hogy meg fogja csalni?:D
4/20 anonim válasza:
Az összes pasi szemétláda, csak megcsalni tudják a lányokat
22/l
5/20 anonim válasza:
Ezt nehéz szép szavakkal lereagálni , de röviden . Szépen odamész a csávóhoz és megmondod neki , hogy megbántad azt , hogy nemet mondtál neki. Ha megbocsát mákod van , ha nem (ami érthető) akkor rendesen megszívtad.
6/20 Pain for Pleasure válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy az 1. válaszolót megcsalták.
7/20 anonim válasza:
Aha.Szóval megcsalt a pasid és most a maradék 3 milliárd férfi is automatikusan szemétláda.
Eltaláltam?
8/20 anonim válasza:
Nem érdekelnek a férfiak, mint mondtam, mind szemétláda
9/20 anonim válasza:
Azt jól látod az első válaszoló ma nagyon pasi ellenes, tuti átb@szták...
Ja igen egyébként késő bánat.
10/20 anonim válasza:
Ha már itt tartunk akkor az összes nő szemétláda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!