Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha ilyen zenét rakok a kocsiba amikor randizni viszem a nőt?
2013. máj. 20. 15:03
31/45 anonim válasza:
Mégis lennél a helyében drága jó barátom..:)
32/45 anonim válasza:
Nem, akkor felszínes idióta, ha azért utasítja vissza, mert nem tetszik neki a zene, nem mindegy ám:)
33/45 anonim válasza:
Én? Ugyan nem.
Vagy ha mégis akkor rögtön leállnék erről az ál-keménykedő "énvagyokazórzdihőshá he! A dópmen meg a gangszta a nyomoba se érhetnek me há t hásodik lettem a tahóvilágba eöö ii úú"
34/45 anonim válasza:
Szerintem örülnél, ha egy hasonló kaliberű feleséged lenne mint majkának, vagy ha olyan életstílusban élhetnéd az életed, biztos anyagi háttérrel és egyebek. de még én vagyok a hülye és ő a csicska fos aki semmire se viszi.
35/45 anonim válasza:
Nem azt mondtam, csak a stílusa baromi alpári.
Elég hihetetlen hogy sokan vannak akiknek ez a menő. Bár elézve a mai trendeket sajnos annyira nem is.
36/45 anonim válasza:
Nem "menő" csak jó hallgatni..meg van egy-kettő ami vicces..
37/45 ájszíjú válasza:
Eleg szomoru h a magyar raprol fanka dopeman es tarsai jut eszetekbe. Egyszer meghallgatnatok egy day vagy tkyd szamot maris megvaltozna a velemenyetek. Az meg h a rap neked csak annyi h kicsit rimelnek benne nagy intelligenciara vall.
Na, de h valaszoljak igen gaz. Ha mar randizol akkor ne zenet hallgass, hanem probalj meg kommunikalni vele/ismerd meg
38/45 anonim válasza:
Meg lehetne hallgatni egy Tékozló fiúkat vagy Bago-t is.. nem csak a majka essemm meg stb létezik mint magyar rap.
39/45 ájszíjú válasza:
Majka csak egy mediasztar nem rapper
40/45 anonim válasza:
Fanka rapper nem médiasztár és mégis lenézik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!