Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha ilyen zenét rakok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha ilyen zenét rakok a kocsiba amikor randizni viszem a nőt?

2013. máj. 20. 15:03
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

Hogy megjátszod magad, nem adod önmagad stb.

És igazuk lesz.

2013. máj. 20. 15:09
 12/45 anonim ***** válasza:
Azt gondolják,hogy nyálas vagy :)
2013. máj. 20. 15:11
 13/45 anonim ***** válasza:
nem tudom, rosszat nem fognak gondolni... valószínűleg hazudnak majd, hogy nekik is tetszik :D a nők már csak ilyen kíméletesek néha...:P
2013. máj. 20. 15:11
 14/45 A kérdező kommentje:
Most ettől nyálas vagyok? én nem megjátszom nekem ez tetszik
2013. máj. 20. 15:13
 15/45 anonim ***** válasza:

egyébként ne ijedj meg, ha neked ilyen a zenei ízlésed, egy normális csaj el fog fogadni ezzel együtt is...

Legfeljebb egy idő után kéri, hogy valami kevésbé lassút is hallgassatok néha... vagy te is meghallgatod vele a rockot (például) :))

2013. máj. 20. 15:14
 16/45 anonim ***** válasza:

nem nyálas, csak lassú :) vagyis nem tudom... nem hallgattam egészen végig

ha ráhangolódik az ember, biztos lehet élvezni :)

2013. máj. 20. 15:15
 17/45 anonim ***** válasza:

Hát tesó én maximum 10 mpet hallgattam belőle de már a falat kapartam..utálom az ilyen nyálas zenéket..főleg, hogy nálam a Punnany massif, Tankcsapda, Tékozló fiúk a jó..meg a mostani zenék..nem az ilyen nyálas fosok..

és az a gáz, hogy így belegondolva egyik lány ismerősöm sem szereti az ilyen zenéket..én kikapcsolnám az biztos..és ez gáz.. ja amúgy azt gondolom meleg vagy titkoltan de meleg..

2013. máj. 20. 15:15
 18/45 anonim ***** válasza:
Akinek ez nem tetszik, annak nincs is szíve. Ne hallgass rájuk, ez csodaszép. Love!
2013. máj. 20. 15:16
 19/45 A kérdező kommentje:
Azt is szoktam! Mindent ami tetszik és bele tudom élni magam, elég tág az ízlésem.
2013. máj. 20. 15:16
 20/45 anonim ***** válasza:
Nem gond ez, ha tényleg ez tetszik neked. Egyébként írtad, hogy ezt is hallgatsz, tehát nyilván más stílus is bejön neked. Akkor meg nincs gond. Max átváltok másra. :)
2013. máj. 20. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!