Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha ilyen zenét rakok a kocsiba amikor randizni viszem a nőt?
csatlakozom előttem szólókhoz, nem gond, ha neked ez (is) tetszik.
de tényleg felesleges lenne csak a lány miatt: 10-ből maximum 3-nak ilyen a zenei ízlése... nagy jóindulattal... nekik is legfeljebb hozzád hasonlóan, hogy más mellett ez is tetszik.
Javasolnám inkább a kapcsolat későbbi szakaszában, egy romantikus vacsora mellé. :)
#18as én inkább erre mondanám, hogy csodaszép..es az amit ő mutat nyálas...
Hát ennél az utolsónál a motorhang is jobb lett volna.
Punyami Maszif meg a többi c*gány dettó.
Inkább beszélgessetek jobb az mint a gagyi zenék.
Elgondolkoztál azon, hogy Fanka miről is rappel és mit nevezel "idiótának"? ..több élet van bennük és a szövegeikben mint egy nyálas valamiben ők az életről rappelnek ezek többségi (mint a fent említett) meg jajj de nem szeretnek jajj de rossz jajj de fáj.
Nem tudom melyik okos ember nevezte a Punnany Massifot c*gányzenének de kérem nézzen meg róluk egy fényképet, nekik nem c*gányzenéjük van hanem Életstílusuk. Több millióan szeretik őket és szerintem elég jó zenét csinálnak élettel telit. De ha neked ez sz*r csak gratulálni tudok, hogy nem érted meg a szövegek mondanivalóját..:D
A rap aznap halt meg mikor Majka kiadta első számát.
Undorító az a C betűs átlagpolgár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!