Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha ilyen zenét rakok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha ilyen zenét rakok a kocsiba amikor randizni viszem a nőt?

2013. máj. 20. 15:03
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

csatlakozom előttem szólókhoz, nem gond, ha neked ez (is) tetszik.

de tényleg felesleges lenne csak a lány miatt: 10-ből maximum 3-nak ilyen a zenei ízlése... nagy jóindulattal... nekik is legfeljebb hozzád hasonlóan, hogy más mellett ez is tetszik.

Javasolnám inkább a kapcsolat későbbi szakaszában, egy romantikus vacsora mellé. :)

2013. máj. 20. 15:21
 22/45 anonim ***** válasza:

#18as én inkább erre mondanám, hogy csodaszép..es az amit ő mutat nyálas...

http://www.youtube.com/watch?v=-m2TzUBFJpw

2013. máj. 20. 15:23
 23/45 anonim ***** válasza:
Mert mindenkinek csak idióta rapet kéne hallgatnia mint Fankadeli? Meg társaik? :)
2013. máj. 20. 15:24
 24/45 anonim ***** válasza:

Hát ennél az utolsónál a motorhang is jobb lett volna.

Punyami Maszif meg a többi c*gány dettó.

Inkább beszélgessetek jobb az mint a gagyi zenék.

2013. máj. 20. 15:24
 25/45 anonim ***** válasza:

Elgondolkoztál azon, hogy Fanka miről is rappel és mit nevezel "idiótának"? ..több élet van bennük és a szövegeikben mint egy nyálas valamiben ők az életről rappelnek ezek többségi (mint a fent említett) meg jajj de nem szeretnek jajj de rossz jajj de fáj.

Nem tudom melyik okos ember nevezte a Punnany Massifot c*gányzenének de kérem nézzen meg róluk egy fényképet, nekik nem c*gányzenéjük van hanem Életstílusuk. Több millióan szeretik őket és szerintem elég jó zenét csinálnak élettel telit. De ha neked ez sz*r csak gratulálni tudok, hogy nem érted meg a szövegek mondanivalóját..:D

2013. máj. 20. 15:31
 26/45 A kérdező kommentje:
Ja hát kifelejtettem egy van amit nagyon nem bírok a rap...nemtudom talán azért mert nem énekelnek benne max rímel és a legtöbbjük olyan mintha valaki nekem lekezelő stílusban magyarázni meg ezek a bő lógó ruhák rajtuk meg a satyi...szerintem ez a buz's. nagyon nem bírom...akiket eddig ismerek legtöbbjük divatból hallgat ilyenket? hát én nem fogok beállni a sorba.
2013. máj. 20. 15:32
 27/45 anonim ***** válasza:
Ha a lány, akivel randizol nem egy felszínes idióta, akkor neki tökmindegy lesz mit szeretsz, nyugodj meg.
2013. máj. 20. 15:37
 28/45 anonim ***** válasza:
10 éves korom óta hallgatok rapet..akkor még nem volt "divat"..de még én ássam el magam..meg ha neked ők a lekezelőek akkor gyaa...
2013. máj. 20. 15:39
 29/45 anonim ***** válasza:

A rap aznap halt meg mikor Majka kiadta első számát.

Undorító az a C betűs átlagpolgár.

2013. máj. 20. 15:39
 30/45 anonim ***** válasza:
azért felszínes idióta valaki mert nem tetszik neki az ilyen zene? Gratulálok.
2013. máj. 20. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!