Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez a nagy kivételezé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a nagy kivételezés, pasik, én nők között?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasom azt,hogy ha egy pasi ezeket csinálja:

-több barátnője van egyszerre

-fűvel fával lefeküdne,szexmániás

-sok nőt meghúzott már,és ezzel büszkélkedik

akkor tök faca csávó,király meg minden,de ha egy nő teszi ugyanezeket,akkor ordas rIbanc....

Ki az az idióta,aki szerint ez így van.

Ha egy nő nem szeretne az első randi alkalmával az esküvőjéről áradozni,hanem csak szimplán szeretne szexelni egyet,attól miért lenne rIbanc?

Miért lennének különbek nálunk a pasik?

A múltkor is az dühített fel,hogy olvastam egy kérdést,miszerint a csávó barátnője nem kívánja a minden napos szexet,erre a faci félrejár,mert ő kielégítetlen,majd jöttek a válaszok 70%-a pasi,hogy jól teszi,a csaj a hibás,miért nem teszi szét a lábát minden nap.....

viszont mikor egy csaj írta,hogy egyszerre kettő pasit szeret,érzelmekkel,akkor a csaj le volt hordva mindennek,hogy mekkora egy gerinctelen r.bi.

2013. máj. 8. 16:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
22%

ma 17:45

én egy igazán emberesen szét.úrt nőről beszélek,akin vagy 30 an végigmentek,és egy harang elférne benne :)

egy pasira ilyenkor lehet mondani hogy tapasztalt,na de egy nőre ez lenne az utolsó szó,ami eszembe jutna egy emberes csula után :)

2013. máj. 8. 17:53
 22/27 anonim ***** válasza:

# 21: Frissítsd fel kicsit az anatómiai ismereteidet! Ahhoz, hogy egy nő mennyire szűk, vagy tág, az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, hogy hány férfival volt életében. Tudok olyan nőről, aki 19 évesen az első partnerével is olyan volt, harangozni lehetett benne, és olyanról is, aki harmincasként, jópár partner és több gyerekszülés után is élvezetesen szűk.

Arról nem beszélve, hogy egy igazán tapasztalt nő tudja fokozni is a szorítást, masszírozni a puncijával a pasi farkát. De ilyesmiben még nyilván nem volt részed...

2013. máj. 8. 17:57
 23/27 A kérdező kommentje:

ma 17:53

ez a válasz téged minősít :)

2013. máj. 8. 19:19
 24/27 anonim ***** válasza:
választani tudni kell hosszú távra.és az ilyen ribancok csak a gyökereknek kellenek komoly kapcsolatra.:D
2013. máj. 8. 22:59
 25/27 A kérdező kommentje:

Akkor tovább mennék,nem egy olyan kéréssel találkoztam,hogy ha a pasi pl biszex,és félrejár más pasikhoz a barátnője mellett,az mást mint egy heteró megcsalás,ebben az esetben ez kevésbé elítélendő (2 gyerekes család apa),viszont hogy ha egy nő csalja a párját,tök mindegy h férfi,nő az illető,a csalfa csaj egy gerinctelen hülye pi.sa!

Pl ebben a kérdésben is javarészt a csávót védik...persze gondolom a meleg/biszex pasik: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. máj. 10. 21:36
 26/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, ma ez már senkit nem érdekel. Minden nő úgy éli az életét, ahogyan csak akarja.
2013. máj. 10. 21:36
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a pasik sokkal nagyobb k.u.r.v.á.k..
2014. ápr. 26. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!