Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a nagy kivételezés, pasik, én nők között?
Sok helyen olvasom azt,hogy ha egy pasi ezeket csinálja:
-több barátnője van egyszerre
-fűvel fával lefeküdne,szexmániás
-sok nőt meghúzott már,és ezzel büszkélkedik
akkor tök faca csávó,király meg minden,de ha egy nő teszi ugyanezeket,akkor ordas rIbanc....
Ki az az idióta,aki szerint ez így van.
Ha egy nő nem szeretne az első randi alkalmával az esküvőjéről áradozni,hanem csak szimplán szeretne szexelni egyet,attól miért lenne rIbanc?
Miért lennének különbek nálunk a pasik?
A múltkor is az dühített fel,hogy olvastam egy kérdést,miszerint a csávó barátnője nem kívánja a minden napos szexet,erre a faci félrejár,mert ő kielégítetlen,majd jöttek a válaszok 70%-a pasi,hogy jól teszi,a csaj a hibás,miért nem teszi szét a lábát minden nap.....
viszont mikor egy csaj írta,hogy egyszerre kettő pasit szeret,érzelmekkel,akkor a csaj le volt hordva mindennek,hogy mekkora egy gerinctelen r.bi.
"Ha a férfi féltékeny akkor: "hülye lúzer, kisajátitós paraszt".
Ha a nő féltékeny: "ki ez a nő akivel beszélgetsz te szemét, szégyelld magad!" :D"
Erre annyit mondanék,hogy az én exem szépen elérte hogy mellőzzem a férfi barátaimat,ismerőseimet,ő meg megcsalt a volt barátnőjével,úgy hogy mikor kiderült akkor is hazudott..... én sosem féltékenykedtem egy kapcsolatban sem....
Figyelj csak szivi!
Ez van!
Nincs annál nagyobb szégyen,mint mikor egy rib.t teherbe ejtenek,majd az azt sem tudja ki a gyerek apja :)
Nálunk ez nem áll fenn ugye.....
ma 16:20
nem,nálatok nem áll fenn,viszont mikor kiderül hogy apa lett az illető,jön a "kit érdekel a gyerek,csak meghúztam,miért nem szedett bogyót!?" szöveg....az óvszer meg kényelmetlen,meg nem olyan min alá náture
ez így van a férfi viselkedjen férfiként a nő meg nőként :D
Az már csak mellékes hogy egy férfi sok esetben küzd a nőért tehát belevaló dolog.A csaj meg csak kifekszik.Sok nőt meghúzni férfias dolog,ha meg csaj vagy és sokan meghúznak, na meg híre megy csökken az értéked..ez van.
De talán majd 10ezer év múlva kérdzed meg megint,hátha :Dd
ma 16:55
Teljesen egyetértek :)
Egy agyonk.rt,agyonhasznált csaj szerinted kinek kéne kérdező?
Kapjál már az agyadhoz,és ne vedd magad egy férfihez!
Köszöntem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!