Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez a nagy kivételezé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a nagy kivételezés, pasik, én nők között?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasom azt,hogy ha egy pasi ezeket csinálja:

-több barátnője van egyszerre

-fűvel fával lefeküdne,szexmániás

-sok nőt meghúzott már,és ezzel büszkélkedik

akkor tök faca csávó,király meg minden,de ha egy nő teszi ugyanezeket,akkor ordas rIbanc....

Ki az az idióta,aki szerint ez így van.

Ha egy nő nem szeretne az első randi alkalmával az esküvőjéről áradozni,hanem csak szimplán szeretne szexelni egyet,attól miért lenne rIbanc?

Miért lennének különbek nálunk a pasik?

A múltkor is az dühített fel,hogy olvastam egy kérdést,miszerint a csávó barátnője nem kívánja a minden napos szexet,erre a faci félrejár,mert ő kielégítetlen,majd jöttek a válaszok 70%-a pasi,hogy jól teszi,a csaj a hibás,miért nem teszi szét a lábát minden nap.....

viszont mikor egy csaj írta,hogy egyszerre kettő pasit szeret,érzelmekkel,akkor a csaj le volt hordva mindennek,hogy mekkora egy gerinctelen r.bi.

2013. máj. 8. 16:00
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

"Ha a férfi féltékeny akkor: "hülye lúzer, kisajátitós paraszt".

Ha a nő féltékeny: "ki ez a nő akivel beszélgetsz te szemét, szégyelld magad!" :D"

Erre annyit mondanék,hogy az én exem szépen elérte hogy mellőzzem a férfi barátaimat,ismerőseimet,ő meg megcsalt a volt barátnőjével,úgy hogy mikor kiderült akkor is hazudott..... én sosem féltékenykedtem egy kapcsolatban sem....

2013. máj. 8. 16:10
 12/27 anonim ***** válasza:

Figyelj csak szivi!

Ez van!

Nincs annál nagyobb szégyen,mint mikor egy rib.t teherbe ejtenek,majd az azt sem tudja ki a gyerek apja :)

Nálunk ez nem áll fenn ugye.....

2013. máj. 8. 16:20
 13/27 anonim ***** válasza:
# 9: A megCSALás nevében benne van, hogy átverem a másikat. De lehet ezt nyíltan, kölcsönös megbeszélés alapján, egymást tisztelve is csinálni, de ha felvállalom, hogy több partnerem van, akkor is jön a megítélés, annak ellenére, hogy ezt minden érintett elfogadta (és ők sem csalnak meg senkit, mert vagy egyedülálló, vagy a partnere tudtával és egyetértésével van velem).
2013. máj. 8. 16:21
 14/27 anonim ***** válasza:
77%
Én is írtam már ki olyan kérdést,amiben szerepelt,hogy két pasim is van,jöttek is a gerinctelen jelzők.:) Mit tehetnék,ha nem találtam meg egy emberben azt,amit kerestem.Ezzel senkinek sem tettem rosszat,mindkettő élvezte.:) Vannak még így nem kevesen,csak letagadják.Nekem se gyerekem,se férjem,addig akarom jól érezni magam,még lehet.:) Másoknak ehhez semmi köze,az vesse rám az utolsó követ,aki sosem hibázott és tökéletes!
2013. máj. 8. 16:22
 15/27 anonim ***** válasza:
# 12: Akinek több partnere van, annak legyen esze a védekezéshez is, ennyi a titok.
2013. máj. 8. 16:22
 16/27 A kérdező kommentje:

ma 16:20

nem,nálatok nem áll fenn,viszont mikor kiderül hogy apa lett az illető,jön a "kit érdekel a gyerek,csak meghúztam,miért nem szedett bogyót!?" szöveg....az óvszer meg kényelmetlen,meg nem olyan min alá náture

2013. máj. 8. 16:23
 17/27 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy az ember általában kettős mércével mér, másokkal szigorúbb mint saját magával. A férfiak azt tapasztalják, hogy a nők szigorúbbak velük mint saját magukkal, és ez így is van. A nők is ugyanígy érzik a férfiak felől.
2013. máj. 8. 16:44
 18/27 anonim ***** válasza:

ez így van a férfi viselkedjen férfiként a nő meg nőként :D

Az már csak mellékes hogy egy férfi sok esetben küzd a nőért tehát belevaló dolog.A csaj meg csak kifekszik.Sok nőt meghúzni férfias dolog,ha meg csaj vagy és sokan meghúznak, na meg híre megy csökken az értéked..ez van.

De talán majd 10ezer év múlva kérdzed meg megint,hátha :Dd

2013. máj. 8. 16:55
 19/27 anonim ***** válasza:
22%

ma 16:55

Teljesen egyetértek :)

Egy agyonk.rt,agyonhasznált csaj szerinted kinek kéne kérdező?

Kapjál már az agyadhoz,és ne vedd magad egy férfihez!

Köszöntem!

2013. máj. 8. 17:40
 20/27 anonim ***** válasza:
# 19: az "agyonhasznált" csaj olyan élvezeteket tud nyújtani egy pasinak, amit egy "kezdő", vagy egy erkölcsös, prűd nő soha! :)
2013. máj. 8. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!