Miért kell kivételezni két gyerekkel? Miért van az, hogy az egyiknek jobban nyomják a pénzt?
1
Ez nem így van. Kb. egy hónapja kérte a párom pénzt. Ekkor mondta, hogy most nincs neki. Az autót pedig még most fogja megkapni az öccse, még most vették a napokban, jövőhéten lesz a szülinap akkor kapja meg ténylegesen.
Kölcsön kérte a párod a pénzt vagy vissza nem térítendő támogatásként?
A párod dolgozik, és a testvér még tanul?
A párod nyilván az időseb: ő megkapta ugyanezeket a dolgokat?
Ezek a kérdéseket kell mérlegelni, és ha az öcsi felé billen nagyon az a mérleg, akkor majd ha a szülők megöregszenek, és segítség kell, akkor át lehet irányítani minden nyűgükkel őket a kisöcsihez.
Sajnos előfordul az ilyen, a kisebbel szoktak kivételezni sajnos, velünk is ez volt, én vok az idősebb, mindig a kicsinek hittek akármi is volt, de ez szerencsére megváltozott. Sztem beszélje meg a párod a szüleivel. De sztem egy kicsit túlzás a kocsi az 1 éves jogsihoz, én nem mernék lassan 5 éves jogsival kocsit "kunyerni" a szüleimtől. Jó persze nem a kisöcsi kunyerta, legalábbis ezt nem írtad. 500e nagyon sok pénz, persze egy kocsi ritkán olcsóbb, de akkor is. attól függ mire kell a pénz, mert ha induló tőkének a közös élethez, akkor sztem egy kocsit felesleges volt venni a kisöcsinek. legalábbis én biztos nem így támogatnám a gyerekeimet. és ezzel enm azt mondom h a szülőknek mindent(itt a pénzt értem) meg kell adni a gyereknek, de ha van valamennyim azt egyenlően osztom el. na mindegy ez az én véleményem.
kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!