Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bunkó dolog, ha azért utasítok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó dolog, ha azért utasítok el egy srácot diplomásként, mert neki nincs érettségije sem? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés
Egyszerűen zavarna a tudás- és gondolkodásbeli különbség, ezért nem is tartom értelmét a találkozásnak.

2013. ápr. 30. 21:43
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

ugyan már! :-)

egy papír alapján nem lehet senkit megítélni! lehet,hogy tokre jól megtalalnatok a közös hangot! ha kulsore bejön,akkor adj neki egy esélyt,sosem lehet tudni! :-D

(amúgy nem vagyok meleg,de ez vonatkozik heterokra is!)

(u.i.: telóról írok,bocsi a hibákért!)

2013. máj. 1. 20:50
 52/58 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán szereted, és oda vagy érte, Vagy látsz valami jövőjét a dolognak, menj bele a kapcsolatba, és segíts neki, abban hogy meglegyen az érettségie. Értesd meg vele, hogy ezzel csak neki akarsz jót (meg persze magadnak,de ezt ne mondd neki) És idővel, ha segítesz neki, felérhet a te értelmi szintedre és boldogok lehettek :) Fordított esetben ezt tenném :)
2013. máj. 3. 18:00
 53/58 anonim ***** válasza:
100%

Volt érettségi nélküli barátnőm,érezehtő volt,hogy foggalma sincs 1-2 dologról,ez nem zavart akkor.De mivel én tovább tanultam,tovább tágult köztünk az értelmi szakadék.Fura volt látni,hogy mennyire másképp gondolkodik bizonyos dolgokról mint mi.Legutóbb elmagyarázta,hogy miért jó hogy nincs érettségije!!!

Ebből persze nem következik,hogy minden alul iskolázott ember ilyen...nem árt ismerni az indokot.Az ex barátnőm dolgozni ment volna,de nem talált semmit,vissza menni (a suliba)meg állítólag már nem tudott mert lejárt a beiratkozási határidő. MOndjuk 1 évet kihagy és folytatja de inkább szült 1 gyereket egy csövesnek.Mondjuk amellet is tudott volna tanulni családi állapotai miatt,de mégse tette...szóval megállapítható,hogy magátóll az oktatástól ockodott.

Aztmondom ismerkedj meg vele,ismerd meg nézeteit,stb és ezek után dönts-lehet hogy nem tanulhatott pedig megtenné,ha volna lehetősége. Nem érdemes látatlanul sutba dobni valamit.

2013. máj. 7. 13:05
 54/58 A kérdező kommentje:

Találkoztunk, igazából egy kedves, szimpatikus srácnak tűnt. Szóba került a suli is, elmondta, hogy az édesanyja meghalt rákban, apja alkoholista. 16 éves kora óta dolgozik. Azt mondta, hogy ha lesz alkalma rá, estin meg szeretné szerezni az érettségit.

De nem tudom, mit tegyek, igazából eddig el nem tudtam volna képzelni, hogy nem diplomás sráccal jövök össze, most pedig beleképzelem magam az ő helyzetébe, és rá kell jönnöm, hogy annyi megpróbáltatáson ment már keresztül, hogy talán az érettségit önhibáján kívül nem szerezte meg eddig.

2013. máj. 7. 21:51
 55/58 anonim ***** válasza:

Te tudod!

Ha nem szeretnél valakivel érettségi nélkül ismerkedni,megtehet,de egyéni véleményem,csak ezért elutasítani valakit,tényleg elég baromság.

Simán benne van,hogy összejössz egy tanult emberrel,de később megbánod,nem jöttök ki egymással....stb.

Aztán lehet hogy ezzel a sráccal meg sokkal jobban érezted volna magad...

2013. máj. 8. 18:16
 56/58 anonim ***** válasza:
de most az miért van benne a pakliban, hogy egy diplomás ember olyan tökéletes? nem jó dolog azt éreztetni a másikkal, hogy ő valamivel kevesebb, ráadásul úgy, hogy visszautasítod. de mint most kiderült, nem feltétlen az ő hibája.. vagy esetleg taníthatnád egy kicsit, hogy sikeresen letegye az érettségit, támogasd..
2013. máj. 8. 19:20
 57/58 anonim ***** válasza:

54 vagyok.

ezt írtam,nem azért tanulatlan mert,az akar lenni.

2013. máj. 9. 03:06
 58/58 anonim ***** válasza:
100%

A valódi emberi értékeket semelyik iskolban sem tanitják. szerintem undorító.

én soha senkit nen utasítanék vissza a "papírjai" miatt, max amikor nagyon látom rajta hogy belül teljesen más mint én. de ennek semmi köze az iskolázottsághoz.

a gondolkodás/tudásbeli különbségről meg annyit hogy kötve hiszem hogy a pároddal az integrálszámításról , fehérjekoagulációról, vagy a középkori inkvizícióról társalognál a leglelkesebben. de ha mégis így van, sok szerencsét kivánok a párkeresésben . mert az ilyen kultúrsznoboknak szüksége is lesz ám a szerencsére.

18/f meleg

2013. máj. 11. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!