Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a dolog 17 éves és 26 éves meleg srác között? Nem elítélendő ez?
"megrontással??? a beleegyezéses korhatár 14. lassan 18 éves lesz, jogilag és technikailag is egy felelős felnőtt, szabad akarattal."
Én tudom, hogy úgy van, ahogy írtad, de magyarázd meg ezt a sok homofóbnak, akik egybehangzóan azt fogják állítani, hogy még nem forrott ki a srác szexualitása, és miattam "melegedett meg".
Az ilyen korkülömbségnél az eltérő életcélok, eltérő életfelfogás is okozhat problémát.
Valamint eléggé ritkák a 17 éves fiatalok a társkeresőn, elég vlaószínű hogy van valami lelki defektje, ezért is szeretett beléd ilyen gyorsan. Szerintem ismerd meg jobban mielőtt bármibe is kezdesz vele.
Nincs rá nagy esély, hogy sokáig együtt lesztek bár lehet, hogy ti kivételek lesztek:)
Ja és a (magyar) társadalom nagyrésze elítéli ezt, függetlenül az érzelmeidtől, részben a korkülömbség
részben a szexuális orientációtok miatt.
Kedves Kérdező!
Én bevallom, belefutottam ebbe a kérdésbe, mert felkeltette érdeklődésem a listában szereplő kérdés...
"Nem elítélendő ez?"
Hát, én úgy veszem észre, hogy az emberek nagy átlagban már azon leakadnak alapból, hogy egy meleg kapcsolatról van szó, a korkülönbségig el se jutnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!