Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuki hajviselet, speciális ruha, vagy egyéb dolog amivel tudathatom meleg fiúkkal hogy szabad préda vagyok? és persze ne tudják meg a többiek hogy ezek azok a jelek.
Nem fog menni. Főleg mivel a többsége divatb*zi, az iga-
zi melegekről alig lehet megmondani, hogy azok.
Nem, nincs... egyáltalán...
Nagyon sok meleg barátom van (én is az vagyok), minden korosztályból, de mindenki teljesen átlagosan néz ki... max annyi hogy többet adunk magunkra.. én példáúl kimondottan gyűlölöm ezt a Páwah-kúltúrát, mert tényleg nem tudom eldönteni hogy meleg vagy páwa....
Szóval hogy konkrétan válaszoljak hogy azt jelezze hogy SZABAD vagy.. főleg nincs, ja de van: "Hé fiúk, szingli vagyok... dugunk?" feliratú póló ... maximum ez.
Nincs ilyen, ez belénk van építve. Gay radar. http://www.youtube.com/watch?v=PP0bWnmb-Cs&feature=plcp&cont..
nemhiszem...de am öltözz csőgatyába meg emo szerűen...tuti h sokan azt fogják hinni h meleg vagy..és nem csak a meleg pasik:S
de nem foglalkozz ezzel mert rengeteg oylan emo van aki hetero...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!