Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a dolog 17 éves és 26 éves meleg srác között? Nem elítélendő ez?
Hát én 17 évesen már nagyon vágytam egy komoly kapcsolatra és érett is voltam rá. Bár tény, hogy a kor különbség néha okozhat gondot, de drukkolok, hogy nektek minden klappoljon. És sajnos igaza a van kérdezőnek, mert valóban megrontással vádolhatják sokan annak ellenére, hogy a barátja már 17 éves. Törvényileg nem büntethető.
Sok olyan kommentet olvasok, ahol azt írják, hogy ilyen idősen nem alakul ki a szexualitás és próbálja meg az ellenkező nemmel is. De, ha egy 14 éves fiú már hajtja a nőket és kavar összevissza az teljesen rendben van. Olyankor mért nem mondják neki, hogy hahó kisgyerek, még nincs kialakulva a szexualitásod, próbáld ki fiúval is? Hát nálam már 14 évesen nagyon biztos, hogy a fiúkat szeretem.
Sok sikert! :)
23 meleg F.
Beleférhet ez a korkülönbség. És a komolyabb kapcsolat nem azt jelenti, hogy Szex Most, hanem azt, hogy elkezdtek rendszeresen találkozni és Aztán lesz egyre több.
Ebben szerintem még nincs nagy kockázat sem, találozzatok, beszéljetek, élvezzétek egymás társaságát. Úgyis megérzitek, ha ez jó nektek, vagy ha nem
SZerintem ismerd meg a srácot találkozzatok és ha úgy alakul is várjátok meg a 18. szülinapját és akkor vállaljátok fel.Így elvileg már senki nem kötekedhet majd:-)
Persze csak elvileg de aki meg nem fogadja el az így járt ne törődjetek senkivel :-)
Elítélendő?:D
Mi köze hozzá másnak?Vagy mit foglalkoznak vele?
Régen sok ilyen volt.Örültek a szülők,hogy a fiatal lány elkelt.:D
Szóval erről ennyit:)
Amúgy én 26 leszek,meleg.De azt tapasztalom,hogy még a tőlem 1-2 évvel fiatalabbak is nagyon éretlenek.Egy 17 éves még elég gyerek.Teljesen máshogy látja a világot és még nagyon sokat fog változni.
Persze ez szinte minden kapcsolatra jellemző.
Éljetek a mának,de ne lepődj meg,ha annyi lesz,mint te és teljesen más lesz neki fontos,vagy más fogja érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!