Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bunkó dolog, ha azért utasítok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó dolog, ha azért utasítok el egy srácot diplomásként, mert neki nincs érettségije sem? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés
Egyszerűen zavarna a tudás- és gondolkodásbeli különbség, ezért nem is tartom értelmét a találkozásnak.

2013. ápr. 30. 21:43
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
43%
Szia! Nekem is diplomám van, de nem állnék össze egy olyannal akinek nincs érettségije (lehet ezer szakmája, amellett ez is legyen meg MINIMUM)! 24L
2013. ápr. 30. 21:52
 12/58 anonim ***** válasza:
78%

Ez azért elég szomorú...

De ha már úgy is alakul egy érettségi legyen elég, amúgy lehet ő szakmunkás is és lehet h 3x annyit keres mint egy diplomás és attól még lehet intelligens is.

2013. ápr. 30. 21:55
 13/58 anonim ***** válasza:
57%

Diplomával nem jár együtt az intelligencia. Ami azt hiszi hogy okosabb a másiknál mert diplomás abba nem sok intelligencia szorult bele. Szóval elég gáz, hogy azt hiszed okosabb vagy mert van diplomád.. Főleg ha csak egy büfé egyetemen szerzet gagyi diploma amivel legfeljebb kitörölheted..(bocsi de nem írtad milyen diploma)

Amúgy meg jómagam is diplomás vagyok ( vegyészmérnök) a férjemnek csak szakmája van ( villanyszerelő) mégis az esze miatt mentem hozzá, mert baromi okos ember.. Csak éppen az ő idejében nem volt könnyű egyetemre bekerülni, és a vállalkozása miatt ma már feleslegesnek tartja a tanulás. A cégével így is kisebb vagyont keres..

2013. ápr. 30. 21:55
 14/58 A kérdező kommentje:
Közdaszdász diplomáim vannak (alap- és mesterszak), nem nevezném büfészaknak. A szakmámban dolgozom, mielőtt valaki belekötne.
2013. ápr. 30. 21:59
 15/58 anonim ***** válasza:
86%

Okés legyen mondjuk egy érettségije.

De gondolj bele ha neked lenne mondjuk csak egy szakmunkád és árufeltöltő lennél egy egyszerű kis boltban aki egész nap a hagymát meg a paprikát rakosgatja...és lenéznének és nem vennének ember számba mert azt gondolnák...úú ez is marha értelmes lehet....sz@rul esne mi??

2013. ápr. 30. 21:59
 16/58 anonim ***** válasza:
91%

Igen, de manapság szakmát / OKJ-t is érettségivel lehet tanulni.

Itt egy olyan embert védtek, aki elvégezte a nyolc általánost oszt jónapot.

Amúgy kérdező írhatnál még pár infót, mert itt lassan mindenki egymásnak esik, keverve az érettségizett embert az érettségizetlennel.

2013. ápr. 30. 22:00
 17/58 anonim ***** válasza:
52%
10 Érdekes, nekem nem egy diplomás egyed udvarolt és mindig én vágtam ki őket,pedig nekem csak érettségim van. Akkor ez most hogy s van?:DD
2013. ápr. 30. 22:01
 18/58 anonim ***** válasza:
77%

minek a diploma ? mész vele havat lapátolni meg sörpöd a csikket :D érettségi azért nem árt ha van :D de vagy szakma ha értesz valamihez! ha nem akkor inkább érettségi...:D

egy jó szakember az vágja a dolgokat mindig csodáltam is őket érte..:D pedig nem szoktam senkit.de nekik érezhető a hasznosságuk...

2013. ápr. 30. 22:02
 19/58 anonim ***** válasza:
43%

igen, annak tartom, hogy elutasítottad,

nézd lehet Neked diplomád, de az élethez az kevés,

a tudás? persze amit tanultál, de az nem azt jelenti az élet többi terén is tanult lennél, az élethez inkább széles látókör kell, N

2013. ápr. 30. 22:02
 20/58 anonim ***** válasza:
100%

Áhh....felesleges ezaz egész...!!!

mindenki máshogy áll hozzá az emberekhez és az egész élethez.

Ha a kérdező meg páran így állnak hozzá az ő dolguk.

változni ők sem fognak.

Az meg hogy mit gondolunk róluk az felesleges mert csak háborúhoz vezet.

2013. ápr. 30. 22:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!