Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan szereznétek meg egy kockát? :D
Már évek óta szerelmes vagyok valakibe, aki nagyon aranyos, kedves, jófej, de tisztában van vele, hogy ki is ő(furcsán hangzik, de sokan nincsenek amúgy), mindenről megvan a saját véleménye.
Többek között ez is nagyon tetszik benne.
Az az érdekes, vagy bökkenő, vagy nem is tudom micsoda, hogy egész nap a gép előtt ül. Diablo 3 őrült, de más játékokat is szeret. Jó, persze, ebben is hasonlóak vagyunk, tehát nekem a gépezés nem monotonitás, és inkább vagyok visszahúzódó, ha társaságba kerülök, így még az sem zavar, hogy ő sem az a nagymenő... :D Na meg nekem ott van a telefonom, neki meg csak a gép, szóval mielőtt azt írnátok, hogy ezért ne menjek bele, nekem nem gond a kockaság, persze ha vele vagyok, akkor inkább már menjünk el valahova vagy evezzünk perverzebb vizekre ;D
Egyébként még fontos információ, hogy ő zárkózott, és nem fogad könnyen a bizalmába másokat, attól, hogy elviccelődik velük. :D Nekem mondjuk már megnyílt, de barátként, és akkor még kicsik voltunk kapcsolathoz is~ Azóta viszont volt üres időszak is, amikor nem beszéltünk.
Hogyan szerezhetném meg ezt a srácot? Szerintetek egy kockánál lehet esélye az ember lányának? (Mielőtt jönnének a rosszmájú kommentek - nem vagyok elhízott, sőt külön odafigyelek a külsőmre, hogy a kockulás nehogy annak rovására menjen, hogy mennyire szívesen nézek tükörbe vagy állok rá a mérlegre)
18/L
Tudom, de őt is védtem ám.:) Lehet, hogy abban nem volt igaza, hogy bármiért ki kell dobni, de ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy hülye. XD
Egyébként tényleg nem is kell mondania. Látom rajta, ha fáradt, vagy ha beteg, ha meg más dolga van, azt valószínűleg tudom. :)
Ajj xD Összekevertelek titeket... xDDDDDD
Isteneeeem ! :D Látszik, hogy fáradt vagyok.
Na mindegy, legyen béke, legalább az én kérdésem alatt. Ennyi.
Köszi mindenkinek.
30-aska: Az a baj, hogy nem látod át azt, hogy miről beszélnek a többiek. Itt egyáltalán nem arról van szó, hogy ha szex helyett inkább játszol. Legalábbis én nem így fogtam fel a dolgot.
A probléma ott gyökerezik, hogy te úgy állítod be, mintha a játék fontosabb lenne a párodnál is. Márpedig ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy komolyan gondold (és ahogy látom tényleg komolyan gondolod), hogy még nem volt párod, akit igazán szerettél.
Én is sokat játszom, de ha a párom megkérne, hogy segítsek neki valamiben vagy csak legyek ott vele, akkor mennék. Vannak játékok, amiket nem lehet csak úgy otthagyni bármikor (multi), de akkor is, amint végeztem mennék hozzá. Nem mondanám azt, hogy "na hagyjál már békén, had játsszak már nyugodtan!".
Az nagyon szomorú, ha neked fontosabb egy játék, mint a párod, ez itt a lényeg. Természetesen nem kell semmit se erőltetni, ha nem esik jól, de ha eleve nem érdekel a párod (hangsúlyozom, nem csak szexről van itt szó), akkor ott értelme sincs a kapcsolatnak.
"Én is sokat játszom, de ha a párom megkérne, hogy segítsek neki valamiben vagy csak legyek ott vele, akkor mennék. Vannak játékok, amiket nem lehet csak úgy otthagyni bármikor (multi), de akkor is, amint végeztem mennék hozzá. Nem mondanám azt, hogy "na hagyjál már békén, had játsszak már nyugodtan!". "
Igen, ez így van, na meg a szerelem, szex eleve magasabb élvezeti faktor, mint a játék. Mivel én is kocka vagyok, voltam már boldog játék miatt, meg amikor új gépet kaptam, de közelébe sem ér annak, amit a szerelem képes okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!