Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan szereznétek meg egy kockát? :D
Már évek óta szerelmes vagyok valakibe, aki nagyon aranyos, kedves, jófej, de tisztában van vele, hogy ki is ő(furcsán hangzik, de sokan nincsenek amúgy), mindenről megvan a saját véleménye.
Többek között ez is nagyon tetszik benne.
Az az érdekes, vagy bökkenő, vagy nem is tudom micsoda, hogy egész nap a gép előtt ül. Diablo 3 őrült, de más játékokat is szeret. Jó, persze, ebben is hasonlóak vagyunk, tehát nekem a gépezés nem monotonitás, és inkább vagyok visszahúzódó, ha társaságba kerülök, így még az sem zavar, hogy ő sem az a nagymenő... :D Na meg nekem ott van a telefonom, neki meg csak a gép, szóval mielőtt azt írnátok, hogy ezért ne menjek bele, nekem nem gond a kockaság, persze ha vele vagyok, akkor inkább már menjünk el valahova vagy evezzünk perverzebb vizekre ;D
Egyébként még fontos információ, hogy ő zárkózott, és nem fogad könnyen a bizalmába másokat, attól, hogy elviccelődik velük. :D Nekem mondjuk már megnyílt, de barátként, és akkor még kicsik voltunk kapcsolathoz is~ Azóta viszont volt üres időszak is, amikor nem beszéltünk.
Hogyan szerezhetném meg ezt a srácot? Szerintetek egy kockánál lehet esélye az ember lányának? (Mielőtt jönnének a rosszmájú kommentek - nem vagyok elhízott, sőt külön odafigyelek a külsőmre, hogy a kockulás nehogy annak rovására menjen, hogy mennyire szívesen nézek tükörbe vagy állok rá a mérlegre)
18/L
Nem WoW-ozik, úgyhogy azt fölöslegesen. XD
Nos, már kockulok, de így letöltöm a LoL-t is, mert Diablo 3-ra jelenleg nincs pénzem, és azon asszem bannolnak ha nem eredeti. o,O Báár a CoD - Pripjaty lenne a legjobb, de nem tudom, azzal játszik-e, de én szeretnék azt vele. :D
Igazat mond a 10-es, de a harcos, lövöldözős is jó, pl. fejleszti a reflexet meg a stratégiát. :D
Na meg nekem a játszás sokat segített, hogy megtanuljak jól angolul. Idén májusban csinálom az emelt szintű érettségit, majd a felsőfokú nyelvvizsgáig meg sem állok. Nagyon boldog vagyok, ha belegondolok, hogy így el tudtam sajátítani egy idegen nyelvet, ÉS A KOCKASÁG NÉLKÜL NEM TARTANÉK ITT! =)
Amúgy meg Fahrenheit (Indigo Prophecy) Misztikus-krimis jellegű első osztályú játék, tőlem 8/10 (2005)
Aztán Silent Hill 4 Egész jó történetű parás játék 7/10 (2005)
Mafia (2002-es) imádtam 8.5/10 Történet, befejezés perfekt
A második része már nem sikerült olyan jól.......
Meg még volt 1-2 ami tetszett, de a játékok többségét utálom mert sz*rok, de tényleg van kevés jó köztük.
"CoD - Pripjaty" -ez jó :D
Irigyelem a srácot, bár csak értem is eljönne egy ilyen tündérke és kirángatna a gép elöl... :)
Találjatok egy közös játékot, az erősítené a kapcsolatotokat. Esetleg ha találkoznátok és egy kicsit perverzebb módon irányulnál felé, akkor szerintem ö is kapcsolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!