Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon szereted a pasit és nem tudod elfelejteni akkor h szereznétek vissza?
03-15 15:48 vagyok.
Ne haragudj, h még csak most válaszolok.
Alakult azota valami a palival??
Ha nem akkor : Szerintem ne gondolkodj... kérdezd meg. Szimplán! Nagy levegő és rákérdezel, hogy hányadán álltok egymással. Én fiu vagyok, és sokkal jobban értékelem, ha egy nő tudja mit akar, és nem hagy kétségek közt (arra értem,h nem puhatolózik, hanem kerek -perec mondja ami a szívén van)Ha szereted még akkor ne hagyd annyiban. A kétségeknél nincs rosszabb. Ha azt mondja,h semmi esély, az nagyon sz.r lesz egy darabig,de legalább tudod mi van. Higyj nekem, előbb utobb elfelejted.
De a női büszkeséged mindennél fontosabb, arra nagyon vigyázz. Megvannak a helyzetek amikor le kell azt is tenni,de nehogy te légy a szenvedő fél!!!
21/F
Nah látod ez a legjobb megoldás!
Ennél szebb kommentet nem is tudtál volna irní! Szivből gratulálok és legyetek boldogak együtt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!