Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet elfelejteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfelejteni egy olyan lányt akibe belevagyok esve már 2 éve, de ő engem utál és van barátja, így semmi esélyem sincs nála?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 18:19
 1/9 anonim ***** válasza:
a pálinka a te barátod
2011. aug. 4. 18:20
 2/9 A kérdező kommentje:

fel ne akasszam magam? :D

Amugy megvagyok, csak már jólenne kiverni a fejemből, mert ha meglátom vagy hallok róla valamit, az mindig felkavar.

2011. aug. 4. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Keress másik lányt,akinél lesz esélyed.:) Majd ő segít elfeledtetni!
2011. aug. 4. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Pótold mással.Keress mást. Mindíg van jobb.. aztán pikk-pakk kivered a fejedből
2011. aug. 4. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Hívd fel telefonon,és mond el neki az érzéseidet. Utána ha nem gondolkodik és csak úgy visszautasít,akkor pedig soha többé ne keresd,töröld le magad a közösségi portálokról és kerüld el az utcán jó messziről.De egy telefont megér.
2011. aug. 4. 19:01
 6/9 A kérdező kommentje:
1.5 éve próbálkoztam nála, aztán visszahalottam, hogy idegesítem a puszta jelenlétemmel, és letörölt/letiltott mindenhonnan. Sajnos osztály társam volt, igy minden nap találkoznom kelett vele. sajnos ugyanabba a középiskolába kerültünk, de szerencsére nem egy osuztályba. Mivel elég nagy iskola, ezért csak egy havonta látom. Igyekszem elkerülni, de egyszer valahol mindig összefutok vele. De már ezt is haladásnak érzem, remélem ebben a tanévben sikerül végre elfelejteni teljesen.
2011. aug. 4. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak akkor sikerül túltenned magad rajta teljesen, ha más emberek társasága pótolja őt. Szerezz minél több barátot, és ismerkedj, jó volna egy lány is, aki szeretne, becsülne téged. Akkor nem lennél többé viszonzatlanul szerelmes. Ez így nagyon szomorú:( Miért szeretsz valakit aki utál téged? ez nagyon rossz dolog. biztosan nem érdemli meg a lány hogy szeresd. még ha a legjobb barátod lenne, megérteném, na de így... a viszonzatlan szerelem nem igazi szerelem, viszont tökéletesen alkalmas az önkínzásra.
2011. aug. 7. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
nőj fel
2011. aug. 7. 15:01
 9/9 anonim ***** válasza:

idővel... se...

közel 3 évig voltam tök hasonlóan mint te, 7. oszt tól tizedik feléig kb.. oszttársam volt, aztán vhogy sikerült elfelejteni. gimi óta nemis igen láttam. aztán egykétszer összefutottunk vonaton, állomáson. szar mert előjöttek az emlékek, és azon vettem észre magam hogy róla fantáziálok. pedig van barátnőm akit amugy szeretek, és el nem hagynám. szóval elfelejteni ugysem fogod, de kiábrándulhatsz belőle, keress benne olyat ami ellenszenves, ami nem szimpatikus, és menni fog ;)

aki írta hogy nőjj fel... hát... bunkó paraszt, főleg hogy 2 szót se tudott helyesen leírni, viszont valahol igaz, majd felnősz és rájössz h fölösleges 1 lány miatt ennyi felhajtás...

2011. aug. 7. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!