Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni örökre? Van valami ötletetek?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit egy éve ismertem meg. Tök vicces és ő más mint a többi fiú. Anno elmentünk egyszer iszogatni, aminek a lényege a megismerkedés volt. Mondjuk ő hozta fel a témát. Azt hittem tetszem neki, mert mindid tündér bogárnak nevezett, és a fenekemet is dicsérte. De nem lépett semmit, így arra a következtetésre jutottam, h nem akar tőlem semmit. És néha még mindig rá gondolok, de azóta nem beszéltünk, tehát szeretném elfelejteni vhogy.

20/L

2011. júl. 7. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
gyere át és segítek elfelejteni :D
2011. júl. 7. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak úgy nem fog kimenni a fejedből, csak ha mást csinálsz. Ne elmenekülj a gondalatoktól, hanem győzd le őket.
2011. júl. 7. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben voltam, nekem is nagyon megtetszett egy fiú, azt hittem én is tetszem neki, ennek -számomra-egyértelmű jeleit is adta ( édesemnek nevezett, azt mondta, más vagyok, mint a többi lány, szép vagyok, csinos stbstb)

Sikerült teljesen belehabarodnom, de nem jöttünk össze, elballagott. Engem viszont nem hagyott nyugodni, hogy lehet-e köztünk valami, ezért júniusban írtam neki facebookon (messze lakik, így személyesen nem tudtuk megbeszélni, de talán jobb is) Azt mondta mindig is tetszettem neki, de sosem akart tőlem semmit. Ezek után elég gyorsan sikerült elfelejtenem őt, már egy kicsit sem tetszik. Neked is azt javaslom, kérdezz rá, mit érez és mit akar valójában, utána könnyebben elfelejted, vagy kiderül, hogy tetszel neki és összejöttök :)

2011. júl. 7. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:

CTRL+ALT+DEL , Feladat befejezése, Befejezés MOST!

--> Hibajelentés Küldése , Pipa , Mission Complete

2011. júl. 7. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van!

A Format C: /Q nem old meg semmit, de a Shutdown.exe -s -f -t 0 sem.

2011. júl. 7. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindjárt jön egy rossz akaród aki írja, hogy:

sudo shutdown now -h

Legutóbb amúgy mit beszéltél meg vele, hogy hívni fog?? Találkoztok?? Tudnál vele kapcsolatba lépni?? Mióta vársz rá?

2011. júl. 7. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!