Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan szereznétek meg egy kockát? :D
Már évek óta szerelmes vagyok valakibe, aki nagyon aranyos, kedves, jófej, de tisztában van vele, hogy ki is ő(furcsán hangzik, de sokan nincsenek amúgy), mindenről megvan a saját véleménye.
Többek között ez is nagyon tetszik benne.
Az az érdekes, vagy bökkenő, vagy nem is tudom micsoda, hogy egész nap a gép előtt ül. Diablo 3 őrült, de más játékokat is szeret. Jó, persze, ebben is hasonlóak vagyunk, tehát nekem a gépezés nem monotonitás, és inkább vagyok visszahúzódó, ha társaságba kerülök, így még az sem zavar, hogy ő sem az a nagymenő... :D Na meg nekem ott van a telefonom, neki meg csak a gép, szóval mielőtt azt írnátok, hogy ezért ne menjek bele, nekem nem gond a kockaság, persze ha vele vagyok, akkor inkább már menjünk el valahova vagy evezzünk perverzebb vizekre ;D
Egyébként még fontos információ, hogy ő zárkózott, és nem fogad könnyen a bizalmába másokat, attól, hogy elviccelődik velük. :D Nekem mondjuk már megnyílt, de barátként, és akkor még kicsik voltunk kapcsolathoz is~ Azóta viszont volt üres időszak is, amikor nem beszéltünk.
Hogyan szerezhetném meg ezt a srácot? Szerintetek egy kockánál lehet esélye az ember lányának? (Mielőtt jönnének a rosszmájú kommentek - nem vagyok elhízott, sőt külön odafigyelek a külsőmre, hogy a kockulás nehogy annak rovására menjen, hogy mennyire szívesen nézek tükörbe vagy állok rá a mérlegre)
18/L
Én most a Bioshock Infinite-t játszom éppen :) Ajánlani tudom csak :)
18/L
Akkor ti még nem játszottatok a Planscape Torment-el.
Ott kezdődik a sztori...
Menjetek Terázni, vagy raiderZ-re. Bár terának a 70% patch, a maradék meg a queue....
(És most komolyan) Kezeld úgy, mint egy......embert? Mert most mintha egy külön fajról beszélnél. Ha megvagytok úgy is kialakul majd valami.
Installáljatok együtt Windows-t :D
csak vigyázz, mert szakításnál meg majd tuti bejön a kékhalál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!