Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20on éves nők már kinőnek az álomvilágból hogy nekik a legmenőbb pali kell?
Most összejöttem egy szép csajjal aki önbizalomhiányos volt kidobott, mert egy 1500km-re élő srácot szeret, meg a sztárocskáiról áradozott...
De mindig ez történik, a legjobbra vágynak aztán meg csodálkoznak hogy kapcsolatra nem kellenek nekik O.o
Ki fognak ebből nőni? A felnőttek reálisabban látják a valóságot, és tudják mit akarnak??? Lesz normális kapcsolatom? :S Anyámék is kb röhögnek a 15-16 év körüli csajokon, azt mondják hogy ilyenkor pár év is sokat számít. Igazuk van?
Külsőmmel semmi baj, sőt. A személyiségem meg.. kicsit nehezebb eset vagyok, de el tudok csábítani néha valakit (aki persze rájön majd hogy mégse kellek neki mert látott már "menőbbet" is). Van önbizalom is, vezetni is tudok egy csajt, már begyakoroltam. Meg a 20-on éveseknek már nem vágynak világrengető izgalmakra, nagyvilági életre, sok bulira??? Remélem... Elég ratyi helyre születtem úgy látszik.
F/19
25 vagyok, de nekem ma is van egy Chad Kroeger poszter a falamon. Akkor most én is a sztárocskámról áradozom?
Szerintem nem ez határoz meg, mint nőt. A poszter egyébként - amellett, hogy imádom a Nickelbacket - poénból került oda, a barátaimtól kaptam. De 15 évesen én is álmodoztam Hayden Christensenről. Nincs ezzel semmi gond.
És 15 évesen még nekem is igényem volt rá, hogy vezessenek, ma már frászt kapnék tőle. Önálló és önellátó nő vagyok, és elvárom a pasitól, akivel kezdek, hogy ezt tartsa tiszteletben. Sőt, a legjobb ha ez imponál neki. De ezt én is elvárom tőle, nem bírom a döntésképtelen férfiakat.
Ami a nagyvilági életet meg a bulikat illeti: én egyelőre úgy élek, mint 16 évesen, csak most már általában munka után a kollégákkal megyünk el sörözni. Nem érzem, hogy ez probléma lenne. De hogy a kérdésedre válaszoljak, nem, ezt valószínűleg nem nőjük ki.
Ami veled, meg az eddigi barátnőiddel történhetett, az valószínűleg az, hogy kinőttek belőled.
A 60 százalékos 19F pedig rendkívül szimpatikus, kár, hogy nem idősebb pár évvel. :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!