Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 20on éves nők már kinőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 20on éves nők már kinőnek az álomvilágból hogy nekik a legmenőbb pali kell?

Figyelt kérdés

Most összejöttem egy szép csajjal aki önbizalomhiányos volt kidobott, mert egy 1500km-re élő srácot szeret, meg a sztárocskáiról áradozott...

De mindig ez történik, a legjobbra vágynak aztán meg csodálkoznak hogy kapcsolatra nem kellenek nekik O.o

Ki fognak ebből nőni? A felnőttek reálisabban látják a valóságot, és tudják mit akarnak??? Lesz normális kapcsolatom? :S Anyámék is kb röhögnek a 15-16 év körüli csajokon, azt mondják hogy ilyenkor pár év is sokat számít. Igazuk van?

Külsőmmel semmi baj, sőt. A személyiségem meg.. kicsit nehezebb eset vagyok, de el tudok csábítani néha valakit (aki persze rájön majd hogy mégse kellek neki mert látott már "menőbbet" is). Van önbizalom is, vezetni is tudok egy csajt, már begyakoroltam. Meg a 20-on éveseknek már nem vágynak világrengető izgalmakra, nagyvilági életre, sok bulira??? Remélem... Elég ratyi helyre születtem úgy látszik.

F/19

2013. márc. 24. 10:00
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
* akkora különbözőségek
2013. márc. 24. 22:11
 32/48 anonim ***** válasza:

Egy másik kérdésnél vetült fel ez a téma, de szerintem itt is releváns.

"Igen egy nőt sose neveznék nősténynek, mert az unintelligens dolog, csak az a baj hogy a szerető minden csak nem nő. Hanem valamilyen állatias viselkedés, mint pl az oroszlánoknál ott van egy kan és körülötte a sok nőstény oroszlán "

Ez itt az evolúció félreértelmezése vastagon. Sokan úgy értelmezik ezt, hogy a "jobb" génállományú egyedeket választják párnak. De mitől lesz egy génállomány jobb? Ha az ösztönöknek való jobb megfelelést és alkalmazkodó képességet is nézzük, sajnos nem lehet meghatározni semely időpillanatban sem azt, hogy kivel érdemes utódot nemzeni ahhoz, hogy a lehető legjobban szolgáljuk a faj jövőjét. És miért? Mert a gének is csak a múltba látnak, a jövőbe nem. Attól még, hogy egy egyed más egyedeket bizonyos dolgokban felülmúl, nem lesz képes olyan géneket örökíteni, amik a jövőre reagálnak. A jelenben életben lévő egyedek a múltat már megfelelően kezelték - tehát a génállományuk megfelelő, és az alkalmazkodásra is képesek a jelen körülmények között szükséges szinten. Valójában mind az embereknél, mind pedig az állatvilágban kulturális és szociális normák, illetve játszmák határozzák meg a szexuális viselkedést. Vannak olyan állatok, amelyek egy életre választanak párt - és ez tökéletesen működik hosszú évezredek óta a fajuk esetében. Az általad említett oroszlánok esetében például általában a legerősebb egyed felügyel egy kisebb csoportot, a nőstényekkel java részt Ő párosodik és a zsákmányból is Ő fogyaszt először. Hogy mi ennek az oka? Az, hogy a legerősebb egyed védi a csoportot. Általában a veszélyes és fáradtságos tevékenységekben alig vesz részt, például a vadászatért is általában a nőstények felelősek. Tehát világos, hogy a hasznos és izgalmas tevékenységek java részét - a párosodást leszámítva - a csoport többi része gyakorlatilag egyedül végzi. A párosodáson kívül ennek a hímnek a szerepe kimerül abban, hogy vész esetén összefogja a csapatot, illetve egy támadás esetén megvédi őket, az élete árán is. Tehát az alfahím élete sem fenékig tejfel, sőt, mondhatni felettébb unalmas és fájdalmas is tud lenni. Az érzelmek bizony az állatvilágban is nagyon komoly erőnek számítanak. Ezt kevesen veszik figyelembe. Hozzá kell tenni: az alfahím szerepéért való "küzdelem" például a falka életének része. Viszont ez leginkább szociális késztetés. Olyan, mint az embereknél például a házasság intézménye. Gyakorlatilag kötelező harcolni ezért a szerepért, akkor is, ha világos, hogy az illető távolról sem a legerősebb egyed a falkában. Ilyenkor általában valami látszat játékkal elintézik a dolgot. Hiszen a helyzet világos, viszont a szerepeket tisztázni kell, illetve a szociális kötelezettséget teljesíteni. Ilyenkor általában csúnyán néznek egymásra pár percig, majd a gyengébbik megalázottan elsompolyog. Azok, akik viszont tényleg "ringben vannak", azok általában megkönnyebbülnek, ha nem ők nyernek, hiszen alfahímnek lenni nagyon veszélyes. A ringben lévők persze mindig eszerint élik az életüket. Általában ők is megkísérlik a párosodást, illetve a vadászatban is kisebb részt vesznek csak. Mert előbb utóbb ők kerülnek az alfahím helyzetébe.

Viszont a rendszeresen több nősténnyel párosodó hímek példája nagyon hasznos mese annak az embernek, aki ezzel akarja kimagyarázni, hogy miért nem mer egy nőt szeretni. És persze a nők is szokták ezt alkalmazni.

2013. márc. 27. 11:33
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
Kedveském, első lépés: agyadban felfogni hogy minden nő más. 10 éves korban, 20 éves korban és így tovább. Ha ezek téged zavarnak, akkor ne ilyen csajokat kergess. Figyeld meg őket, találj rá a megfelelő példánra aki nem "híres emberek"ért rajong stb....Van aki 30 évesen is valami álompasit keres, van aki 15 évesen is reális dolgok alapján ítél.
2013. márc. 29. 11:13
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen kezdenek igazán belemelegedni. Akkor jön a pénzügyi gond és akkor jön az is, hogy a pasinak legyen egzisztenciája stb. stb.
2013. márc. 29. 11:46
 35/48 anonim ***** válasza:
84%
Azt kell mondjam egyik nő se kiszámítható, ez nem korfüggő, hanem egyszerűen a csajok ilyenek. Tény, hogy általában egy 30 év környéki nő (nem egy 20-on éves), már lassan szeretne megállapodni, családot stb. Viszont itt meg azért lehet szakítás, ha te nem akarod mindezt. Gyereket, házasságot, összeköltözni. Tanulság az, hogy nem kell megbízni egy csajba sem!
2013. márc. 29. 11:47
 36/48 anonim ***** válasza:
Minden nő más. Életkorban is, személyiségben, illetve abban is, hogy kit milyen hatások értek/érnek.
2013. márc. 29. 11:52
 37/48 anonim ***** válasza:
Én nem foglalkoztam soha ilyen hülyeségekkel. Dugok oszt kész.
2013. márc. 29. 14:44
 38/48 anonim ***** válasza:
9%
ez egyáltalán nem korfüggő, hanem személyfüggő..attól függ ki mennyire érett. én pl 17 éves vagyok de az agyi szintemet simán tartom egy huszonévesével egyenlőnek, és úgy figyeltem meg, hogy a húsz alatti srácokkal nem érdemes leállni mert gyerekesek, éretlenek és nem gondolkodnak komolyan, de ezekszerint ebben is van kivétel, tehát csak jó helyen kell keresgélni, sajnos manapság sok lány van aki hajlamos álomvilágban élni
2013. márc. 29. 15:21
 39/48 anonim ***** válasza:
59%
amúgy vicceskék vagytok fiúk ahogy könyvek alapján próbáljátok analizálni a nő agyat és gondolkodásmódot:))) gondoljátok ti...egyszerű férfiak, hogy minden egyes nő ugyanúgy működik nem? ez a pasikra még talán igaz, de szerintem mi azért kicsit máshogy működünk ahhoz, hogy egy kalap alá kellene venni minket, ez elég nagy tiszteletlenség részetekről, egy két hímsoviniszta nőgyűlölő felfoghatná itt az oldalon, hogy NEM, ez nem így van, ideje lenne a szemeket kinyitni, nem csak nézni, hanem látni is... :)
2013. márc. 29. 15:35
 40/48 LeftBehind ***** válasza:
39."gondoljátok ti...egyszerű férfiak, hogy minden egyes nő ugyanúgy működik nem? ez a pasikra még talán igaz"....ééééés innentől senki nem fog itt komolyan venni.
2013. márc. 29. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!