Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit gondolnátok egy 18éves srácról, aki a legmenőbb öltözetben van rolex órával a kezén és iPhone 5tel a kezében?
Gondolom, te vagy ez a srác.
Azt gondolnám, h menőnek képzeli magát az illető (90%, hogy ezeket nem saját pénzből érte el).
Ha nem egy beképzelt bunkó, nem érdekelne, h honnan jött..
Azt hogy 18 évesen aligha maga kereste meg rá a pénzt (nem elképzelhetetlen, de ritka) miért kéne megijedni tőle? Ugyanolyan pasi mint a többi, vagy lehet kicsit komplexusosabb ha a kiegészítők ennyit számítanak neki. Viszont ha te ennyi alapján ítélsz meg egy embert ott fejben hiba van. Különben sem a csaj dolga a kezdeményezés.
Volt már milliomos pasim de 2 hét dobtam után mert olyan értékdeficitje volt amit nem viselek el, én se állok rosszúl az átlagtól jobban de nem értem miért kell a gazdagabbakat valami elérhetetlen misztkius lényeknek beállítani ők is emberek, nekik ugyanúgy megvnnak a félelmeik.
Attól függ,hogy ezek mögött mit látok.
Ha ezek mellett tetszik az arca és testalkata,van stílus érzéke és jó kisugárzása is van mellé azt mondom jó pasi.DE..A viselkedés sokat elárul,egyből látszik hogy egy bunkó gazdag senki alak(akiket nagyban elkerülök) vagy van benne valami.Egy perces beszélgetés alatt ezt el lehet dönteni.
Van a másik eset amikor távolról látszik,hogy egy senki alak és nem is érdemes szóba állni vele.Ilyen esetben a felsorolt dolgok még jobban megerősítik ezt a tényt.
semmit, nem kezdenék vele, ha tetszene se:))
engem nem érdekelnek az ilyen pénzorientált kisfiúk, főleg akik más pénzéből nagyzolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!