Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy olyan csajról aki iphone 5 tel a kezében járkál?
Figyelt kérdés
Ha majd szeptemberben megkezdődik a suli és 9.be mentek ügye a legtöbben újjak és nem nagyon ismertek senkit. Mit gondolnátok egy olyan lányról aki iphone ja van és londonba volt a nyáron.
Mi az első benyomás róla? Tegyük fel aránylag szép nem egy csúnya lány és a ruhái sem olyan rosszak nem mind márkás de jók vagy is ápolt. A legtöbb márkás. Meg van ntebookja, fényképezője szóval meg van minden ilyen izéje.
2012. dec. 10. 18:17
2/39 anonim válasza:
Azt, hogy talán nem a pénzre megy ha van már neki.
Vagy azt h apuka/anyuka kedvence.
Vgay esetleg azt h nyerte azt a telót.
3/39 anonim válasza:
Elfelejtettem kiegészíteni azzal, hogy bizonyára "apuci szeme fénye", segge alá van tolva minden, és sosem kapott szeretet, csak a szülei is megvették őt kilóra, mert nem értek rá normálisan felnevelni. Első voltam
4/39 anonim válasza:
Gazdagok a szülei. Annyit jelent, hogy el lett kényeztetve :/
5/39 anonim válasza:
Az hogy jól benyomnám neki a dákot :DD
6/39 anonim válasza:
Azt, hogy egy hisztis kis p.csa, aki mindent megkap a szüleitől, amit csak kér, mert szerintük ő a világ legaranyosabb, legokosabb kislánya. Ezen kívül tök felszínes, mivel képes megkérdezni egy ilyen dolgot egy ilyen oldalon és kb. messziről elkerülném, de valószínűleg nem is állna szóba olyannal, akinek nem hasonló sznob szülei vannak.
7/39 anonim válasza:
Gazdag, el van kényeztetve..
Az tuti, hogy az első benyomás negatív lenne.
8/39 anonim válasza:
Pénzes, ki lett nyalva a s*gge, mert biztos nem diákmunkából tellett ilyenekre.
9/39 anonim válasza:
Én azt gondolnám hogy itt az iphonos csaj akinek van minden izéje.
10/39 anonim válasza:
az hogy jó világa van... aki azt mondja hogy elkényeztetett, nem tudom mit szólna hozzá ha elétolnának egy iphone 5-t. biztos nem utasítaná vissza. és attól mert megvan mindene, amit kér, még igen is szerethetik a szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!