Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy olyan csajról aki iphone 5 tel a kezében járkál?
Figyelt kérdés
Ha majd szeptemberben megkezdődik a suli és 9.be mentek ügye a legtöbben újjak és nem nagyon ismertek senkit. Mit gondolnátok egy olyan lányról aki iphone ja van és londonba volt a nyáron.
Mi az első benyomás róla? Tegyük fel aránylag szép nem egy csúnya lány és a ruhái sem olyan rosszak nem mind márkás de jók vagy is ápolt. A legtöbb márkás. Meg van ntebookja, fényképezője szóval meg van minden ilyen izéje.
2012. dec. 10. 18:17
21/39 anonim válasza:
Miért kéne róla valamit is gondolni? Azért, mert valakinek a szüleinek jól megy, attól még nem kell, hogy rossz ember legyen. Annyira utálom amikor jönnek a rosszindulatú válaszok. Manapság akinek már jobban megy Magyarországon az bűn és már alapból utálni kell. Ráadásul a lánynak, csak a szülei jó módúak, attól még tökjó fej lehet, aranyos, meg minden. Ismerek ilyet ( azért is vagyok felháborodva ).
22/39 anonim válasza:
21: nem azzal van a gond hogy gazdagok. azt én is utálom ha valakit csak azért utálnak mert több mindent megtehet mint egy átlag ember, és meg is teszi.....de nem gondolod hogy eléggé rossz jellemre vall ha azt hiszi ez érdekel bárkit is?
23/39 anonim válasza:
Attól, hogy itt páran elkezdték az "irigyek vagytok" dolgot és a kérdező védelmére keltek, nem biztos, hogy igazuk is van. Ugyanis normális ember nem kérdezne meg egy ilyen dolgot, ha nem verné nagy dobra ezeket, illetve nem lenne elszállva tőle és nem lenne ennyire felszínes. Szóval valami bibi itt a kérdezőnél is van, viszont, ha egy ismerőséről szól a kérdés, mint ahogy az ilyen esetek többségében lenni szokott:D, akkor nem szóltam semmit.
24/39 anonim válasza:
21-es vagyok, igen bele se gondoltam, hogy már lehet, hogy a kérdezőnél van a probléma. Mivel általában engem sem érdekel kinek milyen telefonja van. Még azt sem veszem észre, hogy milyenek-e a ruhái. Egyszerűen maga az ember érdekel. Csak azon kaptam fel a vizet kicsit, hogy itt mindenkiből szólt a rosszindulat. Szépen is meg lehet fogalmazni a gondolatainkat. Amúgy meg lehet ez is egy kamu kérdés, ami csak azért van, hogy vitát szítson.
25/39 anonim válasza:
Az a véleményem az ilyenekről hogy GAZDAG SZÜLÖK HÜLYE GYEREKE
ja meg iphone-val a kezedbe mászkálsz akkor vigyázzál rá hogy ne hogy valaki kitépje a kezdődöl :D mert nagy feltűnést keltenél vele XD
26/39 anonim válasza:
27/39 anonim válasza:
hát ja, metrón jobb eltenni a telefont jó helyre. amúgy úgy tudom elkapták a tolvaj kisebbségit nem?
28/39 anonim válasza:
azt, hogy:anyukának,apukának sok pénze van
29/39 anonim válasza:
ja el kapták a hvg vagy indexen írtak a múltjáról is hogy nem az első eset volt amit elkövetett és ez miatt már ült börtönbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!