Mit gondolnátok ha utcán sétálásközben meglátnátok egy csajt kezében a magassarkú cipőjével?
Figyelt kérdés
főleg így hideg időben. legyen az este napközbe, mindegy.
kort és nemet írjatok légyszí
2011. febr. 20. 14:37
1/19 A kérdező kommentje:
kérdés kiegészítése:
és a csak halál nyugodtam mászkálna így
2011. febr. 20. 14:38
2/19 A kérdező kommentje:
*csaj
2011. febr. 20. 14:38
3/19 anonim válasza:
nekem az lenne az elso reakiom h biztos seggreszeg:D
16L
6/19 anonim válasza:
én azt gondolnám hogy fáj a lába, és leszarja mennyire hideg van, de nem tud tovább menni a magassarkúba.
7/19 anonim válasza:
én este szoktam így, buli után. nem vagyok részeg, csak egyszerűen kényelmetlen:) sztem semmi kivetnivaló nincs benne... de kíváncsi vagyok:)
8/19 A kérdező kommentje:
14:46
sztem ha a kezében van a cipője akkor nem a lábán van :D
2011. febr. 20. 14:51
9/19 anonim válasza:
én is jártam már így, na és? bár csak nyáron. napközben, buli után, lényegtelen. szerintem aranyos amúgy.
10/19 anonim válasza:
14:49-es vagyok, szerintem még lehet szimpatikus is, mert pl. bevállalja, még akkor is, ha nem túl esztétikus látvány, és nincs benne az a megfelelési kényszer..(?)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!