Ragadtatok már sárba magassarkú cipővel?
Figyelt kérdés
Én ma beragadtam, mert túl sáros volt az ösvény, amin rövidíteni akartam az utam. Elsüllyedt az egész sarkam, úgyhogy ki kellett lépni a cipőmből és kézzel kirángatni. :S Más is járt már így? És ha igen, hogy tudtátok kiszabadítani a cipőt?2011. máj. 10. 14:11
1/4 anonim válasza:
Én nem sárban, hanem egy hipermarket lábtörlőjébe akadtam bele így. :D Gumilábtörlő, és körök vannak benne. Pedig mindig figyelek, hogy ezeket kikerüljem, vagy óvatosan lépjek. Próbáltam kihúzni a lábam, de nem sikerült, majd a párom is megpróbálta kihúzni. Végül ki kellett lépni a cipőből, és úgy tudtuk kivenni. :)
2/4 anonim válasza:
velem is előfordul, igaz rajtam nem magassarkú volt, hanem sima belépő XD annyira elsüllyed, h 1-2 percig ott kotortam utána a sárban (tó mellett történt, árvíz után), elég ciki volt:D
3/4 anonim válasza:
Amikor magassarkúban vagyok, a sárra nagyon ügyelek, viszont a járdák "illesztésébe" vagy mibe rendszeresen beszorulok:/ És akkor rendszeresen lejön a flekni természetesen. A sárral nekem bakancsoskoromban gyűlt meg a bajom.
4/4 anonim válasza:
nekem nem ragadt be csak nagyon vicces volt mikor minden egyes lepesemnel belesulllyedtem a homokos talajba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!