Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Alacsony vagyok, és nem...

Fiúk! Alacsony vagyok, és nem vagyok túl sovány. Vennék egy magassarkú cipőt, meiket?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 13. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
1 és 3-madik :)
2011. júl. 13. 15:13
 2/8 A kérdező kommentje:

köszi

:)

2011. júl. 13. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia, Én lány vagyok, de azért mondok véleményt:)

Szerintem az 1. vagy az utolsó. A 2.nak csúnya a sarka, a 3.nak a platform része furcsa/csúnya. Szóval 1. vagy 4. Attól függően, milyenek a ruháid. Nem hiszem hogy sok fiú fog válaszolni:S Nemigazán fogja őket érdekelni a magassarkú, bár engem is érdekelne a véleményük:)

2011. júl. 13. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem az első tetszik a legjobban

a második, a bokán lévő pánt miatt vastagíthatja a bokád

a harmadikkal csak az a bajom, hogy mintás, és emiatt pl egy mintés szoknyához, felsőhöz már sok lenne

a negyedik nem tetszik.:)

szerintem az elsőt vedd:)

17L

2011. júl. 13. 15:17
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi...végülis az első áll nyerésre...köszi a véleményeket! :)
2011. júl. 13. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az elsőt vagy a negyediket.:)

De azt is vedd számításba, melyikben tudnál a legkényelmesebben járni. Szerintem ilyen szempontból az utolsó a legjobb választás.:)

18/L

2011. júl. 13. 16:56
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. júl. 13. 17:18
 8/8 Tevion válasza:
Az utolsó:D
2011. júl. 14. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!