Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy olyan csajról aki iphone 5 tel a kezében járkál?

Figyelt kérdés

Ha majd szeptemberben megkezdődik a suli és 9.be mentek ügye a legtöbben újjak és nem nagyon ismertek senkit. Mit gondolnátok egy olyan lányról aki iphone ja van és londonba volt a nyáron.

Mi az első benyomás róla? Tegyük fel aránylag szép nem egy csúnya lány és a ruhái sem olyan rosszak nem mind márkás de jók vagy is ápolt. A legtöbb márkás. Meg van ntebookja, fényképezője szóval meg van minden ilyen izéje.

2012. dec. 10. 18:17
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
BÚJJ EL!!
2012. dec. 15. 10:28
 32/39 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi extra. En is hasonloan draga telefonokkal jarkalok, es Londonban lakom. Az meg hogy hogyan nez ki annyira nem fontos, ha amugy jo fej. Viszont ha idiota akkor lehet Padfone 2-je is meg lehet akarmilyen szep akkor ratyinak nezem :'D
2012. dec. 15. 10:49
 33/39 anonim válasza:
Azt, hogy telefonál.
2012. dec. 15. 10:52
 34/39 anonim ***** válasza:

Egyik oszt.társnőmnek van Iphone 4S-se... és ő ilyen kis plázacica... mindig 5 kiló smink, márkás ruhák, iskolába Audival hordják és úgyis viszik haza, és ugye bár Prada táskával jár iskolába... először nem igen szimpatizáltam vele, de el tudtam fogadni, most már egészen másként nézek rá.

Másik oszt.társnőm volt Londonban, Ipad 2-se van (persze nyerte) és ő neki is meg van adva minden... de ő komolyan intelligens, nincs elszállva magától, és azért volt Londonba mert perfect beszél angolul és gyakorolni akarta...

Szóval nem csak a dolgoktól függ egy ember... sokkal inkább, hogy hogyan lehet kijönni vele...

Amúgy a legtöbb tini már ilyen hogy meg van neki véve a netbook, legdrágább telefon, Nikon fényképezőgép és márkás ruhák...

2012. dec. 15. 11:18
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha Iphone 5-tel járkálsz a kezedben, azt gondolnám, hogy a facebook-ot nyomatod, és már te is olyan vagy mint a tinik 98%-a, hogy nem tud facebook nélkül élni, éjjel-nappal azt nyomkodja. Vagy azért van az Iphone 5 a kezedben amikor járkálsz, hogy lássák, hogy neked erre telik? Vagyis nem neked, a szüleidnek, mert gondolom 14-15 évesen nem mentél el dolgozni, és abból nem telne Iphone 5-re meg márkás ruhákra. Ránézésre látni, hogy Londonban voltál a nyáron? Vagy rád van írva? Vagy mindenkinek ezt fogod mesélni, hogy fú, te Londonban voltál a nyáron? Örülj neki, hogy te olyan helyzetben vagy hogy megteheted! Vagyis, a szüleid. Aránylag szép vagy, remélem vasalod a hajad minden reggel, és természetesen festeted is, meg nem hagyod le a reggeli rutinból az alapozót, pirosítót, szemhéjtust, szemceruzát, szempillaspirált, szájfényt. Ezekből is természetesen a márkásakat, és a legdrágábbat!! Ha nem olyan ruhákba jársz, amire nagy betűkkel rá van írva a márkanév, ha pl H&M-be, c&A-ba, Zarába jársz, mindenkinek elmondod, hogy hűű ezt itt vetted, hogy tudják, hogy ez nem olcsó kínai/turis, hanem márkás? Suliba nehogy hátitáskával járj, az ciki lenne!!! Vegyél cuki kézitáskát, és abba vidd a cuccaid. Ó, meg remélem olyan lány vagy, aki terrorizálja majd az olyan osztálytársait, akik nem a legszebbek, és túl csendesek, így piszkálni kell őket!

Bocs, lehet te nem ilyen vagy, de nekem ez jut eszembe a kérdésedről.

17/L

2012. dec. 15. 17:24
 36/39 A kérdező kommentje:
Válaszolok én helyettetek mi a valóság nagyon is irigyelnétek mért mert ilyen irigyek az emberek attól hogy valakinek meg van szinte mindene mert a szülei keményen megdolgoztak érte attól még nem biztos hogy k.rv. vagy buta lehet igen is okos intelligens nálatok biztosan intelligensebb. Csak hogy tudjátok kiről is beszéltem nem magamról. Most mentem 9. és az osztályba jött egy lány a fiúkkal volt jóba és a többi tényleg elkényeztetett ahogy ti fogalmaztatok p.cs.val de nem igazi barátság volt csak amolyan látszat. Később kiderült hogy az ő apja és az enyém egy iskolába jártak és jóban vannak a mái napig. Az apja szinte a 0.ról kezdte kiépíteni a vállalkozását. Kis panel lakásba született a lányuk Bogi most a városunk gazdag zöld övezetében élnek. Bogit én is elítéltem ahogy ti is Bogi 8.ig kitűnő tanuló volt és most is nagyon jó szorgos tanuló. És hát nagyon aranyos kedves lány segítenek a rászorulóknak, sőt önkéntes volt a helyi menhelyen a nyáron szóval hogy ő egy h.ly. p.cs. azt cáfolom elég rendesen. Hogy mért is írtam ki a kérdés csak szerettem volna tudni menyire irigyek is a magukat intelligensnek mondó emberkék. Gratulálok mindenkinek.
2012. dec. 16. 11:03
 37/39 A kérdező kommentje:
Utcsónak üzenem nem nem festi magát fiú lány a haját ami eleve egyenes nem nem vasalja. És egy elég szép lány de fiús BMX ezik és gördeszkázik
2012. dec. 16. 11:06
 38/39 anonim ***** válasza:
Te kérdezted hogy mit gondolunk/gondolok, én csak elmondtam. Ez jutott eszembe a kérdésről.
2012. dec. 16. 11:53
 39/39 anonim ***** válasza:
Nem azért írtam azt amit, mert valakinek megvan mindene, hanem mert úgy gondoltam ezt maga az iphone 5-tel járkáló lány kérdezte, kb. ilyen "menő vagyok?" feelingben. De ha ez a helyzet, akkor nincs probléma.
2012. dec. 17. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!