Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit gondolnátok egy 18éves srácról, aki a legmenőbb öltözetben van rolex órával a kezén és iPhone 5tel a kezében?
oszinten szolva en egy kicsit beparaznek tole, ha velem szemben setalna az utcan, nem rosszindulatbol de eszembejuttna az, hogy en mennyire lehetek szaruloltozott ellentetben vele :D:D de ez nem feltetlenul igaz ram.. bar ha ilyen pasim lenne, akkor megfordulna gyakran a fejemben, hogy o mennyivel stilusosabb, csinosabb es nepszerubb lanyt erdemelne helyettem. hiaba nem a kulso a lenyeg egy parkapcsolatban, de manapsag mar stilus es kinezet alapjan valasztanak partnert a tinedzserek ami szerintem baromi gaz :') legalabbis en ezeket tapasztalom a kornyezetemben..
elkonyvelni biztos nem fogom gazdagnak es bunkonak, mert arrol hogy van penzuk maga a srac - de ahogy olvasom rolad van szo, igy te nem tehetsz, a szuleid kitartoak es okos emberek lehetnek :)
bunkonak se tartanalak, mert nem ismerlek, nem tudhatom milyen vagy. de ha valakivel bunkon viselkednel -akit mondjuk ismerek vagy elottem mondanal neki nem szep dolgokat- akkor mar vigyaznek veled :D
de inkabb elobb megismernelek ahhoz hogy tudjak rolad velemenyt mondani :)
es igazan sajnalom hogy ilyen eloiteles fszoktol hangos az egesz orszag..
nos remelem viszonylag jo valaszt tudtam adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!