Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Mit gondolnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mit gondolnátok egy 18éves srácról, aki a legmenőbb öltözetben van rolex órával a kezén és iPhone 5tel a kezében?

Figyelt kérdés
Meg mernétek közelíteni, vagy elkönyvelnétek gazdagnak és ennyi, vagy megijednétek tőle picit ? pl. olyan érzés lenne bennetek, hogy sosem felelnétek meg neki, vagy bármi ?
2013. febr. 23. 15:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

bocsi, itt valami nagyon bűzlik, főleg innen:

"..nos én azt tapasztalom, hogy ez inkább hátrány, mint előny. túl sok ez a csajoknak.."

Ha túl sok a csajoknak, akkor miért mutogatod ezeket a cuccokat, illetve miért kell ezekben mászkálnod a városban? Itt már rég nem erről van szó... Kérdésedre válaszolva: nem közelítenélek meg, mert idősebb vagyok nálad :P és nem csipázom a menőmanókat. Sorry, én is külsőről ítélek, hazudnék, ha nem így volna. (Amúgy van egy tippem, de nem írom le, mert mindenki nekill itt pattogni. :D)

2013. febr. 28. 22:51
 22/32 A kérdező kommentje:
hát nagyon lelomboztál:D:D
2013. febr. 28. 23:00
 23/32 anonim ***** válasza:
92%

Háááát 18éveshez nem egy Rolex illik...bocs, de a stílusod elég gyatra :)

Én azért egy SEIKO-órát többre néznék, stílusban pedig picit visszafogottabb de erősebben hat mint a Rolex. De hát ki mit hord.

Sajnos az iPhone csak itthon menőmanó, ahol én élek ott tucat.

Legmenőbb öltözék?

Hugo Boss talán? Mert a New Yorker és barátai nem érnek.

Persze szokták mondani hogy nemárt ha ész is párosul a dolgokhoz, ugyanis ezzel csak magadnak imponálsz a tükör előtt.

Viszont a valóban minőséget kedvelők előtt meg jól beégsz.

2013. febr. 28. 23:07
 24/32 A kérdező kommentje:
kis irigység az utsónál :DDDDDDD
2013. febr. 28. 23:10
 25/32 anonim ***** válasza:

Nem vagyok irigy bocs :)

Erre a stílusra nem is lehet az lenni.

Meg aki Gyak.hu-n kérdez ilyesmit biztosan sikeres ember lehet:D Haha

2013. febr. 28. 23:12
 26/32 A kérdező kommentje:
jogos:D
2013. febr. 28. 23:15
 27/32 anonim válasza:

tényleg már annyira unalmas ez a szöveg h anyuci,apuci tette alá és arra könnyű menőzni blabla......bla...stb

valszeg ha nektek is gazdagok lennének a szüleitek akkor ti is a legmenőbb cuccokba járnátok.Én nem úgy vettem le a kérdezőt h arra veri magát mer rolex órája van meg iphone5je,csak ilyen cuccokba lóg mer megteheti!én 20éves vagyok van egy fasza Bmw-m városomban az 1ik legszebb autó,perpill mégsincs nőm,nem vagyok az a nagy csajozós,ámbár nem is verem magam a kocsira sőt beképzelt se vagyok!

2013. márc. 1. 23:21
 28/32 anonim ***** válasza:

F@szikám!

Nem vagy kicsit n1gger véletlen? :D

[link]

Hirtelen ez a karakter ugrott be a paraméterek alapján.

Bár, írni tudsz, ezért gondoltam, hogy megkérdezlek má'...

2013. márc. 1. 23:36
 29/32 anonim ***** válasza:

Azt gondolnám, hogy egy újabb kamurolexes.

Ugyanis bármelyik eredeti Rolexemet fel tudnám tenni rá, hogy kínai vackod van.

2013. márc. 31. 13:27
 30/32 anonim ***** válasza:
rögtön nedvesedik az összes, sőt ha még van legalább ezer követője a facebookon ott helybe le is szopják......
2013. júl. 24. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!