Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Mit gondolnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mit gondolnátok egy 18éves srácról, aki a legmenőbb öltözetben van rolex órával a kezén és iPhone 5tel a kezében?

Figyelt kérdés
Meg mernétek közelíteni, vagy elkönyvelnétek gazdagnak és ennyi, vagy megijednétek tőle picit ? pl. olyan érzés lenne bennetek, hogy sosem felelnétek meg neki, vagy bármi ?
2013. febr. 23. 15:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
47%

Az a baj veled kérdező, hogy te már alapból feltételezed, hogy ez számít. Ergo még nem nőttél ki a gyerekes, mutogatom a menő cuccom korszakból. Neked ezek értékek és egy férfi-nő kapcsolat kezdeténél már ez a problémád, hogy az ilyen cuccaid mennyire befolyásolják az ismerkedést.

Az még nem jutott eszedbe, hogy esetleg jobban számít a telefonod típusánál, az hogy mennyire vagy humoros, intelligens, kezdeményező kész és, hogy mekkora a farkad?

Egyébként meg a szülőket sem tudom megérteni ... minek egy 18 éves gyerek csuklójára egy Rolex? Pontosabban mutatja az időt, mint egy minőségi Casio? Mennyivel tudsz kényelmesebben telefonálni egy iPhone 5-ről, mint egy 4-ről, vagy mint én a BB-ről (aminek a hangminőségét nem veri semmi szerintem).

2013. febr. 23. 15:35
 12/32 A kérdező kommentje:
..nos én azt tapasztalom, hogy ez inkább hátrány, mint előny. túl sok ez a csajoknak..
2013. febr. 23. 15:55
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Még egy dolog, amit nem vágok egyébként: a korod béli lányok honnan vágják, hogy Rolex van a csuklódon? Mert egy 1500,- ft-os piacos "Rolexet" nem hiszem, hogy meg tudnának különböztetni egy eredetitől, miközben kivillan a ruhád alól. És bár volt iPhone 3-4-5 is a kezemben, nem tudom megkülönböztetni őket, annyiból, hogy valaki kiveszi a tokból és a füléhez emeli. Sőt azt, hogy az éppen iPhone, azt is annyiból tudom, hogy az Apple logó rajta van, ha azt eltakarja a kezével, akkor bármilyen minőségibb okostelefon is lehet ránézésre.

Tehát ennek a magamutogatásnak csak akkor érezheted hátrányát, ha te felvágsz és dicsekszel ezekkel a cuccokkal, tekintve, hogy másképpen nem is igazán kellene kiderülnie a dolognak :-P

2013. febr. 23. 16:29
 14/32 anonim ***** válasza:
Úgy unom ezt a szöveget, hogy jaj, a szülei pénzelik, jaj, ő nem ért el még semmit az életben, jaj, nem az ő érdeme. Nem unjátok még? Ha nektek gazdagok lennének a szüleitek, ti is ugyanúgy megkapnátok mindent! Most is megkaptok mindent, a szüleitek lehetőségeihez mérten. Ugyanez van a kérdezőnél is. Kérdező, vigyázz magadra, én azt mondom. A nők tudnak elég pénzéhesek lenni és ha megneszelik, hogy jó party vagy, akkor... És ez vonatkozik a férfiakra is!!!
2013. febr. 23. 17:29
 15/32 anonim ***** válasza:
A Kérdező felsőbb rendűnek érzi magát, ennyiről van itt szó.
2013. febr. 23. 17:55
 16/32 anonim válasza:
Én pl közeledni félnék, de ha te kezdeményeznél, és tegyük fel, hogy van közös bennünk, akkor biztos nem a pénzedért lennék veled :) a megfelelés a másiknak az meg inkább lelki dolgokon múlik
2013. febr. 24. 17:47
 17/32 anonim ***** válasza:
Én sem egy Rolexet, sem egy iPhone5-öt nem ismernék fel. Az egyik óra, a másik telefon. Ennyi.
2013. febr. 28. 22:28
 18/32 anonim ***** válasza:

Semmivel sem több mint ami.

Ha nagyon villogna a cuccaival, akkor bizony kicsit megtörne az önbizalma ha velem találkozna.

Menő akkor legyen ha ő kereste meg az árát, de ezt kétlem.Akkor meg über gáz anyuci/apuci pénztárcájával menőzni.

2013. febr. 28. 22:29
 19/32 anonim ***** válasza:

Tennék rá nagy ívből xD Az ilyenek-tiszt. a kivételeknek- nem igazán akarnak komolya kapcs.-ot (nem általánosítás)

Amúgy te vagy a kérdés alanya?

2013. febr. 28. 22:33
 20/32 A kérdező kommentje:
aha:D
2013. febr. 28. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!