Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek a suli legmenőbb csaja?
Sokan szépnek tartanak, van önbizalmam is, de nem tudom hogy hogyan ismrekedjek a suliban és hogyan legyek menő.
15/L
Sok sok faszt a szádba, és hipp-hopp menő leszel.
Kérdés, hogy megérie Neked...
nem jó annak lenni. Nagyon sokan utálnának is emiatt. És miezmár h a legmenőbb?? Kissé szánalmas....
15/f
Nem jó a suli legmenőbb csajának lenni se. A legtöbb, nem is önbizalom hiányos srácnak se kellesz, nem sokaknak kellenek a legmenőbb csajok inkább 1 kategóriával alattuk lévő lányokat szeretem én is.
Amúgy legyen jó ismeretséged főleg a felsőbb éveseknél, legyél jóba az évfolyam "állatjaival"(fiúk), legyen állandó barátod közben flörtölj mindenkivel, legyél megszerezhetetlen és közben könnyen megkapható./ feküdj össze mindenkivel aki az utadba jön..
Ja és járj hetente bulizni, táncolj ribancosan .., és vedeld az alkoholt
DE ez a poszt nem JÓ, NEKED SE!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!