Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek önmagam?
Figyelt kérdés
Rengetegszer azt érzem, hogy nem áll hozzám senki sem közel,nem vagyok képes közel engedni magamhoz az embereket...mindig van egy gátlásom,mindenkinek meg akarok felelni,ritkán érzem azt hogy igazán önmagam vagyok.nem tudok megnyílni,se mint új embereknek,új barátoknak, sem egy kapcsolatban.ritkán,egy héten egyszer ha van az, hogy nemérdekel mások véleménye mert valahogy aznap úgy kelek fel,de máskor képtelen vagyok jólérezni magam a bőrömben, mert nem lehet mindenkinek megfelelni.mintha valami kényszer lenne.tudom hogy én kell rajta változtassak, de hogy?:|mivel kezdjem?2011. okt. 11. 19:43
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg kamaszkorodat éled. Normális, de kezeltetheted is pszichológussal. Hány éves vagy, nemed?
2/6 anonim válasza:
basszus én is ebbe a helyzetbe vagyok :S
3/6 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és lány.Tudom hogy ez jellemző a kamaszkorra, de annyira zavarnak ezek a dolgok...főleg látva hogy másoknak mintha olyan könnyen menne kinyitni a szájukat,önmaguk lenni
2011. okt. 12. 17:34
4/6 anonim válasza:
Különbözőek vagyunk. Vannak úgynevezett introvertált személyiségek és vannak extrovertáltak. Te az előbbihez tartozol. Az, hogy felismerted a "problémát", illetve hogy ez neked problémát jelent és változtatni szeretnél, már önmagában elindíthat egy változásos folyamatot. Mivel még alakulóban van a személyiséged, ne akard mindenáron megtalálni "önmagad", idővel ki fog alakulni. A környezeted is nagyban befolyásolja hogy milyenné válik a hozzáállásod az emberekhez. Próbálj részt venni olyan közegekben amikben eddig nem, ismerj meg több féle embert, vedd észre hogy még olyanabbak is vannak mint te, szembesülj magaddal is, figyeld a mintákat, a különbségeket.
5/6 anonim válasza:
aki nagyon magabiztosnak és nagyzsájunak tünik az sem biztos hogy önmaga. lehet hogy igy védekezik hogy ne ismerjék fel mennyire retteg. stb.
pszichologus jo ötlet,de tényleg ugy lehet önmagadnak lenni ha azt csinálod amit szeretsz. azzal beszélsz akivel akarsz, azzal barátkozol akivel akarsz és nem azt nézed hogy más milyen.
6/6 anonim válasza:
Nos leginkább úgy tudsz önmagad lenni, ha nem vagy senki más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!