Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek megint önmagam előtte?
Szerelmes vagyok egy lányba. Egy suliba jártunk. Most ballagtam. Idén lettünk jóba azelőtt nem is beszéltünk. Az elején még csak tetszett, ezért önmagamat tudtam adni. Tudtam humoros lenni meg többet beszélni. Miután belé szerettem felvettem MSN-re. Sokat beszéltünk. Így még jobban megkedvelt. Itt is tudtam humoros lenni mert ilyenkor nem vagyok zavarba. Aztán megkérdeztem tőle hogy van esélyem nála. Azt mondta van és 50% esélyt adott. Elmentünk 1 hétig nyaralni a sulival. Aztán itt alakult a dolog. Volt ölelgetés, puszilkodás, kézen fogva járás stb.
De ebben az 1 hétben 2szer visszautasitott. Nagyon szomorú voltam. Ezt ő is látta. Miután haza mentünk sokat beszéltünk msn-en. Már kezdtem túl tenni magam rajta. Én ilyen vidám srác vagyok szóval nem voltam sokáig bánatos és így megint elkezdtem hülyéskedni (MSN-en). Írja hogy örül hogy újra a régi vagyok. Kérdeztem hogy érted azt hogy régi. Azt mondta a sulikiránduláson olyan punnyadós voltál de most látom hogy élsz. Szóval ott zavarban voltam és nem beszéltem vmi sokat. Szóval most ő is akarja már.
Mit tegyek hogy előtte önmagam tudjam adni? (mert nem szeretném megint elveszíteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!