Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek! Hogy legyek önmagam?
most vagyok 9.es és egy végzős srác bevallotta, h szerelmes belém, és összejönne velem. de én nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet-e, mert valahogy nem tudok mellette önmagam lenni:/ lehet hogy azért mert nagyon zavarban voltam..:$ nemtudom:S
szerintetek megpróbáljuk? és mit tudnék csinálni, hogy magabiztos legyek vele szemben is?
köszönöm a segítséget:)
Te döntsd el...
Beszélgess vele egy kicsit, aztán majd meglátod hogy alakul... Ne izgulj!! Ő is ember, mint te, ugyan olyan nagyjából, mint a barátaid! Viselkedj vele úgy, ahogy velük... Ha szereted, akkor meg mutasd ki neki... Ha nem, akkor milyen kapcsolatot szeretnél?
köszönöm, h válaszoltál:)
hát igen, beszélgetni kéne vele...de valahogy nem megy, ha csak ketten vagyunk:$
Nincs mit:)
De ő jött oda hozzád nem??? Csak ennyit mondott, hogy szia bejössz, csönd volt, majd elment???
nem,ketten voltunk és beszélgettünk aztán bevallotta, utánna beszélgettünk továbbxD kicsit fura....de így volt
és igen, már elhívott moziba, meg hozzájuk is(légyszi ne gondoljatok rosszra:P)
És nem volt jó beszélgetni vele??
Dehogy gondolok rosszra. Én inkább jóra gondoltam:P
És jó volt az ölében? Mit éreztél??
Nem hiszem, hogy leégtél, szerintem aranyosnak tart inkább, mint hülyének:)
Ne szorongj azon, hogy nincs téma:)
Ha szereted, örülj, hogy ölelget és élvezd, csókold...
Ha még nem tudod, mit szeretnél, akkor barátként kezeld, aztán nyithatsz fokozatosan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!