Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek! Hogy legyek önmagam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek! Hogy legyek önmagam?

Figyelt kérdés

most vagyok 9.es és egy végzős srác bevallotta, h szerelmes belém, és összejönne velem. de én nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet-e, mert valahogy nem tudok mellette önmagam lenni:/ lehet hogy azért mert nagyon zavarban voltam..:$ nemtudom:S

szerintetek megpróbáljuk? és mit tudnék csinálni, hogy magabiztos legyek vele szemben is?

köszönöm a segítséget:)

2010. nov. 18. 21:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Te döntsd el...

Beszélgess vele egy kicsit, aztán majd meglátod hogy alakul... Ne izgulj!! Ő is ember, mint te, ugyan olyan nagyjából, mint a barátaid! Viselkedj vele úgy, ahogy velük... Ha szereted, akkor meg mutasd ki neki... Ha nem, akkor milyen kapcsolatot szeretnél?

2010. nov. 18. 21:23
 2/24 anonim ***** válasza:
Hogy vallotta be neováked, hogy szerelmes?? Elhívott már valahová??? Ne hazdudj neki, ne akarj minden áron megfelelni és legyél nyitott...
2010. nov. 18. 21:25
 3/24 A kérdező kommentje:

köszönöm, h válaszoltál:)

hát igen, beszélgetni kéne vele...de valahogy nem megy, ha csak ketten vagyunk:$

2010. nov. 18. 21:25
 4/24 anonim ***** válasza:

Nincs mit:)

De ő jött oda hozzád nem??? Csak ennyit mondott, hogy szia bejössz, csönd volt, majd elment???

2010. nov. 18. 21:26
 5/24 anonim ***** válasza:
Menjetek el a barátokkal együtt bowlingozni vagy hasonló, ha úgy neled könyebb az elején...
2010. nov. 18. 21:29
 6/24 A kérdező kommentje:

nem,ketten voltunk és beszélgettünk aztán bevallotta, utánna beszélgettünk továbbxD kicsit fura....de így volt

és igen, már elhívott moziba, meg hozzájuk is(légyszi ne gondoljatok rosszra:P)

2010. nov. 18. 21:30
 7/24 anonim ***** válasza:

És nem volt jó beszélgetni vele??

Dehogy gondolok rosszra. Én inkább jóra gondoltam:P

2010. nov. 18. 21:32
 8/24 A kérdező kommentje:
dehogynem, jól éreztem magam, csak néha volt az a kínos csönd, amit nagyon utálok...meg így átkarolt, megölelt, és kívülről nézve vicces lehetett, mert nagyon szerencsétlenül álltam hozzá a dologhoz:S:DD
2010. nov. 18. 21:34
 9/24 anonim ***** válasza:
szerintem azt sem tudod, mitől félsz. Így van? Fölöslegesen stresszeled szét az agyadat, ahelyett, hogy jól éreznéd magadat mindenféle kötöttségek nélkül. Kár.
2010. nov. 18. 21:35
 10/24 anonim ***** válasza:

És jó volt az ölében? Mit éreztél??

Nem hiszem, hogy leégtél, szerintem aranyosnak tart inkább, mint hülyének:)

Ne szorongj azon, hogy nincs téma:)

Ha szereted, örülj, hogy ölelget és élvezd, csókold...

Ha még nem tudod, mit szeretnél, akkor barátként kezeld, aztán nyithatsz fokozatosan..

2010. nov. 18. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!