Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek! Hogy legyek önmagam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek! Hogy legyek önmagam?

Figyelt kérdés

most vagyok 9.es és egy végzős srác bevallotta, h szerelmes belém, és összejönne velem. de én nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet-e, mert valahogy nem tudok mellette önmagam lenni:/ lehet hogy azért mert nagyon zavarban voltam..:$ nemtudom:S

szerintetek megpróbáljuk? és mit tudnék csinálni, hogy magabiztos legyek vele szemben is?

köszönöm a segítséget:)

2010. nov. 18. 21:19
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
lehet. őszintén azt sem tudom, mit érzek iránta.:S mert érdekel, mint barát, mint pasi....de talán soknak tartom ezt ahárom évet, ami köztünk van:/ nekem minden rokonom legalább 7 évvel idősebb nálam, úgyh előttük játszanom kell a jókislányt, és lehet h vele is ezt csinálom...pedig nem akarom:(
2010. nov. 18. 21:39
 12/24 anonim ***** válasza:

3 év egyáltalán nem sok, főleg ha a pasi idősebb! Ne viccelj! Nincs egy jó barátod, akivel megbeszélhetnéd élőben?? Nem kell megjátszani magad! Nem mondom, hogy teregessél ki mindent, de ne is színészkedj!

Figyelj, mert szeretsz, mert kívánsz egy fiút, még nem jelenti azt, hogy rossz vagy! Természetes dolog!

Csak abba menj bele, amit szeretnél és úgy érzed, elég érett vagy rá!

2010. nov. 18. 21:45
 13/24 anonim ***** válasza:
Menj el vele nyugodtan és menj el hozzá nyugdotan! Akkor jobban meg fogod ismerni! Ha nagyon nyomulna és nem akarod, akkor szólsz, hogy lassítson és ha szeret meg fogja érteni!
2010. nov. 18. 21:47
 14/24 A kérdező kommentje:
jolvan.köszönöm mindenkinek a válaszokat:D majd megpróbálom közelebbről megismerni, csak nagyon félek:S de majd próbálom észben tartani a dolgokat, amiket írtatok:)
2010. nov. 18. 21:49
 15/24 anonim ***** válasza:
A lényeg az, hogy vagy időt kérsz és szépen lassan mennek a dolgok, ahogy mennek vagy eldöntöd, hogy szereted vagy nem és a szerint alakítod a jövőd! Ha esetleg a sextől félsz, nem baj, hiszen még csak 15 éves vagy, de ha sexet akarsz, akkor el kellene kezdeni érdeklődni, hogy mire kell figyelni stb...
2010. nov. 18. 21:50
 16/24 A kérdező kommentje:
neeem.még nem szeretnék...végülis csak pár hónapja ismerem...
2010. nov. 18. 21:51
 17/24 anonim ***** válasza:

Sok sikert és ne izgulj! Nem kell félned!:)

Nem fog megharapni úgy...

Ha szeret egy kis csönd nem teszi tönkre a kapcsolatot, de próbálj meg feloldódni!

2010. nov. 18. 21:52
 18/24 anonim ***** válasza:
Csak azért írtam le a sex dolgot, hogy mindig legyen fejdben a védekezés, ha esetleg úgy alakulna...És hogy nem bűn...
2010. nov. 18. 21:53
 19/24 A kérdező kommentje:
jó, persze. de még nem tartunk ott:D
2010. nov. 18. 21:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Kevés kapcsolat szokott egy életen keresztül kitartani (sajnos), de ha soha nem próbálod meg és ettől is rettegsz, nem lesz barátod...
2010. nov. 18. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!