Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20on éves nők már kinőnek az álomvilágból hogy nekik a legmenőbb pali kell?
Most összejöttem egy szép csajjal aki önbizalomhiányos volt kidobott, mert egy 1500km-re élő srácot szeret, meg a sztárocskáiról áradozott...
De mindig ez történik, a legjobbra vágynak aztán meg csodálkoznak hogy kapcsolatra nem kellenek nekik O.o
Ki fognak ebből nőni? A felnőttek reálisabban látják a valóságot, és tudják mit akarnak??? Lesz normális kapcsolatom? :S Anyámék is kb röhögnek a 15-16 év körüli csajokon, azt mondják hogy ilyenkor pár év is sokat számít. Igazuk van?
Külsőmmel semmi baj, sőt. A személyiségem meg.. kicsit nehezebb eset vagyok, de el tudok csábítani néha valakit (aki persze rájön majd hogy mégse kellek neki mert látott már "menőbbet" is). Van önbizalom is, vezetni is tudok egy csajt, már begyakoroltam. Meg a 20-on éveseknek már nem vágynak világrengető izgalmakra, nagyvilági életre, sok bulira??? Remélem... Elég ratyi helyre születtem úgy látszik.
F/19
"Jah nem vagyok síró csecsemő, pozitívan gondolkodom, most se omlottam össze hogy kidobott a barátnőm hanem keresek másikat hátha. Sok mindent tudok már, és érzelmileg is összeszedettebb vagyok sok embernél, én így látom."
Igaz, hogy érzelmileg összeszedettebb vagy sok embernél. De még mindig a béka segge alatt.
"Persze mindig próbálják átvenni a kapcsolat irányítását és ha sikerül akkor lesznek a házisárkányok akik nem szexelnek a párjukkal. Ezt speciel Csernus is elmondta, hogy ne hidd azt hogy a levegőbe beszélek... "
És azt nem mondta meg a Csernus, hogy nem kell önbizalom-hiányos kislányokkal kikezdeni? Speciel nem hiszem, hogy elolvastad a könyveit.
" az embert is az ösztönei vezérlik, attól hogy több az esze még nem arra fog hallgatni, 99,9%-ban csimpánzok vagyunk ha a géneket nézzük. "
Sőt, 99.9%-ban hasonlítunk a patkányokra is... Te pedig ha nem vigyázol közl kerülhetsz ahhoz, hogy hozzátedd még azt a 0.1%-ot. :)
"A nők ezt akarják tudat alatt, tudatosan meg lehet mást mondanak, de ami evolúciós tény az tény! "
Az evolúciós ténynek én maximum azt könyvelném el, ami már megtörtént. :) Amúgy nem áll jól a szénád... Itt siránkozol, hogy téged senki sem tisztel pedig mekkora ász vagy. :) Lehet, hogy egy evolúciós zsákutca vagy? :O
"21. Te meg egy beképzelt f@sz vagy."
Ezt aláírom.
"Igen,írtál okos dolgokat,de egyik se a te saját gondolatod volt,egyszerűen bemásolhattad volna a linket a hangoskönyvhöz és továbbállhattál volna."
Milyen könyvhöz? :) Rengeteg könyvcímet tudnék mondani, ami sok okosat mond és tök hasznos, de nem hiszem, hogy sokat segítenék azzal, hogy feladnám leckének azt a több száz, vagy több ezer oldalt. Arra nem emlékszem, hogy valahol írtam volna, hogy ez mind saját gondolat, és bekötött szemmel tapasztaltam volna ki. Rengeteg könyvet olvastam, amiben érdekes megfigyelések vannak. Többet között a barátnőm is mutatott ilyeneket. És rengeteg dolgot tanultam tőle is. Könyvcímeket szívesen mondok.
" Ha maga Csernus írt volna ide,még annyiban hagynám,de hogy egy hozzád hasonló IQ-gladiátor itt verje a mellét,mintha ő sz@rta volna a spanyolviaszt,az több a soknál."
Azt is aláírom, hogy tudálékos vagyok. De miért zavar ez ennyire? Aki komolyan vesz, az el tudja dönteni, hogy miben van igazam és mit mondok képmutatásból. Aki meg nem, annak nem ártok sokat szerintem.
Tudom, hogy ezért írtad. Azokat a könyveket különben nem olvastam el, de rajta vagyok az ügyön. A Férfiba már belekezdtem azért gondoltam hogy ezért írod.
"Amúgy meg azért idegesít a stílusod,mert nem vagy képes felfogni,hogy ha nem figyelsz oda,több sérülést okozhatsz,mint amennyit segítesz. Tudnod kell,hol a határ."
Ezt a nagymamám is régen megmondta és aláírom, hogy így van. Két okból teszek mégis így. Egyik persze a tudálékosság, ami az én saram. Másfelől pedig volt sok ismerősöm, akikkel kicsit mélyebben kezdtem beszélgetni ilyen dolgokról. Akkor mondtam dolgokat, időnként hasonló stílusban. Eleinte úgy látszott hogy nem érek el semmit, viszont most évek múltán már egyértelmű javulás látszik. Nem állítom, hogy ez miattam lenne, viszont ők maguk mondták hogy nekem is van benne szerepem. Szóval szeretném azt hinni, hogy ezzel kicsit segítettem. :) És volt köztük, aki sokkal teszetoszább volt mint a kérdező. A másik meg, hogy azért a kérdezőről sem "rántottam le a leplet". Szóval azért nem feszítő vassal szorongatom.
Én is hasonlókat tapasztalok, hogy általában az emberek igyekeznek lerázni a felelősséget magukról, nehogymár nekik kelljen változtatni a saját gondolkodásukon, hozzáállásukon, inkább mindenki más hülye és kész... aztán idővel (!) belátják, hogy talán mégiscsak meg kellene tanulni egy kicsit módosítani, ha százhuszonötödjére sem jönnek be ugyanazok a viselkedésminták, akkor egyszer érdemes már másképp megpróbálni... de ez hosszú idő, tanulási folyamat. Van, aki előbb érik meg rá, van, aki később... és van, aki soha.
A nők vezetéséről, nőként:
Sokféle vezetés létezik (ld. vezetési stílusok). Mi nők, igenis szeretjük az erős, határozott férfiakat, de nem mindegy, hogy ez hogyan nyilvánul meg!
Nem egy olyan férfit ismerek, aki a saját életét nem tudja kézbe venni, ezért mindenki másnak dirigálni akar. Mi nem ilyenfajta "vezetésre" vágyunk. Arra vágyunk, hogy a pasit lehessen tisztelni, mégpedig önmagáért, az általa elért eredményekért, hogy legyen minden élethelyzetben határozott, magabiztos, legyenek céljai - és akkor önként és dalolva alárendeljük magunkat! A vezetés nem az, hogy megmondják, mit csináljunk, hanem szeretnénk biztonságban érezni magunkat egy erős férfi mellett. A dirigáló, hatalmaskodni vágyó férfiaktól én személy szerint menekülök, ellenben nagyon jól érzem magam akkor, ha valaki elfogad és értékel olyannak, amilyen vagyok, és azt érzem, hogy "rendben van" önmagával - akkor szívesen bízom rá magam, és leszek mellette "gyenge nő".
ma 20:46 röviden leírtad, hogy miről szól a hitelesség. :) Tegyük hozzá, hogy a hiteles férfi mellé hiteles nő is kell, hogy hiteles pár legyenek. :) Amit én nagyon tisztelni tudok a páromban és a kapcsolatunkban, az a kölcsönös fejlődni akarás. :) Ugyanis mondhatnánk azt, hogy de hát úgy is elrontunk egyszer valamit. De ez nem mentesít az alól, hogy mindent maximálisan megtegyünk. :)
És nincsenek akkor különbözőségek férfi és nő között, mint azt sokan mondják. Én ezt nem alárendeltségi szerepnek látom. Igen fontos, hogy például a párom szeressen főzni vagy gondoskodni a házról, de azért, mert főzni én is imádok. :) És a kupit egyikőnk sem szereti. Ezeket a dolgokat meg kell osztani, nincs kibúvó. Nem mondhatom azt, hogy "te jobban tudsz főzni, főzz te.". Szégyellem, de volt már ilyenre példa, amikor nagyon magam alatt voltam. Viszont ha úgy fekszünk le, hogy nem kattog az agyunk, mert megtettünk mindent, amit lehetett, akkor például ilyeneken sem különbözünk össze. Sőt, szerintem igazán jó kaland egymás ízeit megismerni. Hogy ki mit visz bele az ételekbe. És nem csak az ételekbe. :) És ha valamiben nem egyezik az ízlésünk attól még élvezhetjük egymást. :) Nem kell feltétlenül dirigálni. Persze volt arra is példa de nem vagyok rá büszke. Miután megbeszéltük sokkal jobb lett. A titkolózni szar. Elvégre a kapcsolat lényege az lenne hogy megértsük egymást. :) És szeretnék mellette hiteles felnőtté válni, hogy egyszer hiteles szülő lehessen belőlem/belőlünk. Amióta összeköltöztünk ez sokkal jobban megy. :)
28-as: így van.
de már hagyd abba F19 srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!