Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szedjem fel a suli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem fel a suli legmenőbb (és legszebb) csaját?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és nem valami népszerű a suliban. Ez a csaj meg a suli "menőivel" járt idáig.
2010. jún. 27. 09:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Gondolom a csaj is 15-14 éves, és nem tudom h te hova jártál, de az ilyen kis csicska szarosok nem voltak menők.
2010. jún. 27. 09:17
 2/13 anonim válasza:
már milyen értelemben "menők"?
2010. jún. 27. 09:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Focisták, kosarasok...
2010. jún. 27. 09:40
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
ohh b@zd nincs is suliidőszak mi a frászért kell neked a legmenőbb, hogy felvághass te majom? az ilyen "legmenőbbeket" csak jól megküldeni érdemes semmi mást, az meg a másik, hogy 9:15-kor ez jár az eszedben... te normális vagy??!:D én még azon filózok hogy elájuljak vagy inkább próbáljak felkelni
2010. jún. 27. 09:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha nagy az arca és beképzelt akkor sehogy. Te tudod hogy így látásból milyen a csaj, hogy érdemes-e megpróbálni.
2010. jún. 27. 09:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit túl sok amerikai filmet nézel...
2010. jún. 27. 10:17
 7/13 anonim ***** válasza:
ha sok sráccal járt eddig akkor 1 ribanc, egy másik faj, és ha keveredünk az nemjó!
2010. jún. 27. 10:23
 8/13 anonim ***** válasza:
az nem feltétlenül mérvadó hogy sok sráccal inkább az hogy sok sráccal, de miképpen milyen időközönként, de akkor kalkuláld azt is ha sok sráccal hogy nem lesz egy tartós valami
2010. jún. 27. 10:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Sajna nekem már rég vége a középsulinak, de nekem is ez volt a problémám...sajna ahhoz, hogy "menő" lehessek, ahhoz focistának kellett volna lennem, idióta barom, flegma stílussal, és sok idióta barom haverral.

Ez van. Most mit csináljak? Egy nőt se dugtam meg a suliból..és ez miylen már? Mindig csak a külsősök kellettek, meg a "menők"...nagyon a szakadék felé megy ez a tinivilág.

2010. jún. 27. 11:04
 10/13 anonim ***** válasza:
nemtom...nkm nagyon könnyű volt...sok szerencsét..
2010. jún. 27. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!