Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjem fel a suli legmenőbb (és legszebb) csaját?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és nem valami népszerű a suliban. Ez a csaj meg a suli "menőivel" járt idáig.2010. jún. 27. 09:15
1/13 anonim válasza:
Gondolom a csaj is 15-14 éves, és nem tudom h te hova jártál, de az ilyen kis csicska szarosok nem voltak menők.
3/13 A kérdező kommentje:
Focisták, kosarasok...
2010. jún. 27. 09:40
4/13 anonim válasza:
ohh b@zd nincs is suliidőszak mi a frászért kell neked a legmenőbb, hogy felvághass te majom? az ilyen "legmenőbbeket" csak jól megküldeni érdemes semmi mást, az meg a másik, hogy 9:15-kor ez jár az eszedben... te normális vagy??!:D én még azon filózok hogy elájuljak vagy inkább próbáljak felkelni
5/13 anonim válasza:
Ha nagy az arca és beképzelt akkor sehogy. Te tudod hogy így látásból milyen a csaj, hogy érdemes-e megpróbálni.
6/13 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit túl sok amerikai filmet nézel...
7/13 anonim válasza:
ha sok sráccal járt eddig akkor 1 ribanc, egy másik faj, és ha keveredünk az nemjó!
8/13 anonim válasza:
az nem feltétlenül mérvadó hogy sok sráccal inkább az hogy sok sráccal, de miképpen milyen időközönként, de akkor kalkuláld azt is ha sok sráccal hogy nem lesz egy tartós valami
9/13 anonim válasza:
Sajna nekem már rég vége a középsulinak, de nekem is ez volt a problémám...sajna ahhoz, hogy "menő" lehessek, ahhoz focistának kellett volna lennem, idióta barom, flegma stílussal, és sok idióta barom haverral.
Ez van. Most mit csináljak? Egy nőt se dugtam meg a suliból..és ez miylen már? Mindig csak a külsősök kellettek, meg a "menők"...nagyon a szakadék felé megy ez a tinivilág.
10/13 anonim válasza:
nemtom...nkm nagyon könnyű volt...sok szerencsét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!