Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20on éves nők már kinőnek az álomvilágból hogy nekik a legmenőbb pali kell?
Most összejöttem egy szép csajjal aki önbizalomhiányos volt kidobott, mert egy 1500km-re élő srácot szeret, meg a sztárocskáiról áradozott...
De mindig ez történik, a legjobbra vágynak aztán meg csodálkoznak hogy kapcsolatra nem kellenek nekik O.o
Ki fognak ebből nőni? A felnőttek reálisabban látják a valóságot, és tudják mit akarnak??? Lesz normális kapcsolatom? :S Anyámék is kb röhögnek a 15-16 év körüli csajokon, azt mondják hogy ilyenkor pár év is sokat számít. Igazuk van?
Külsőmmel semmi baj, sőt. A személyiségem meg.. kicsit nehezebb eset vagyok, de el tudok csábítani néha valakit (aki persze rájön majd hogy mégse kellek neki mert látott már "menőbbet" is). Van önbizalom is, vezetni is tudok egy csajt, már begyakoroltam. Meg a 20-on éveseknek már nem vágynak világrengető izgalmakra, nagyvilági életre, sok bulira??? Remélem... Elég ratyi helyre születtem úgy látszik.
F/19
"Amúgy nehogy ezt higgyétek hogy fel fogom adni a csajozást, fiatal vagyok, ahogy telik az idő csak jobb lesz, több lesz a tapasztalat, a nők meg öregednek/komolyodnak szerencsére."
Vigyázz, nehogy te meg úgy maradj! :)
ne beszélj ennyi hülyeséget :D okosabb vagyok nálad, a tudománynak kell hinni, az mindent megmond, azért tudomány mert be lett bizonyítva, és elismerve.
Neked biztos annyi csajod volt már hogy ilyeneket mondasz, ilyen jól tudod
"Vezesd a nőt és ő követni fog" -ennyi
"okosabb vagyok nálad, a tudománynak kell hinni, az mindent megmond, azért tudomány mert be lett bizonyítva, és elismerve. "
Azért tudomány, mert be lett bizonyítva, el lett ismerve? Akkor mitől tud valamit? Ha megragadsz az első apró sikernél, és úgy érzed, hogy te már tökéletesen fejlett vagy, akkor sosem leszel tudományosan tájékozott. Szerinted tudós az, aki épp egy megállapítást készül tenni, miközben rájön, hogy azt egy másik tudós már jó előre megcáfolta, ezért személyes problémákra hivatkozva próbálja hiteltelenné tenni a másikat? Marhára nem. A tudomány azért tud hasznos eredményeket elérni, mert az ilyenek kihullanak. A tudományos eredmények mindig egy kreatív ötleten alapszanak, amelyet aztán helyes észleléssel megvizsgálnak, majd logikus érvekre vezetnek vissza. Ezt hívják bizonyításnak. Ha a bizonyítási folyamat során nem az állítás hitelességét vizsgálod, hanem olyan megállapításokat gyűjtesz, amelyek alátámasztják a te álláspontodat, az nem bizonyítás, hanem hiteltelenség.
"Neked biztos annyi csajod volt már hogy ilyeneket mondasz, ilyen jól tudod"
Ha te ebből értesz akkor kíváncsi vagyok, te mit értél el 19 éves korodra. Mert hogy az egész kérdéses egy nagy panaszkodás volt. Azt akarod bebizonyítani, hogy téged sajnálni kell, illetve hogy a környezeted milyen selejtes. Én nem panaszkodom, mert tudom hogy az őszinteség és a bátorság mindig sikerhez vezet. Amikor bízom ebben, mindig nyugodt lélekkel térek nyugovóra. Mellesleg szerelmes vagyok a barátnőmbe, akire fel tudok nézni minden szempontból. Nem rég egy jól fizető állást is kaptam. Pedig 2 évvel ezelőtt ugyanazt szajkóztam, mint te.
""Vezesd a nőt és ő követni fog" -ennyi"
Jó, de hova? Látom, hogy követni fog, de a gödör mélye nem úti cél nekem. Zsák a foltját megtalálja, ahogy mondtam. Ezzel a hozzáállással nem fog soha felnézni rád senki és nem fogják biztonságban érezni magukat melletted.
továbbra is 19/F
Ja látom már, hogy a tudományos dolog az melyik mondatomnak szólt.
Ennek:"Nincsenek poligám ösztöneid. A házasságnak semmi köze az ösztönökhöz. Amúgy csak csorgatod a nyálad."
Ezt kiegészíteném azzal, hogy mit jelent a poligámia. A poligámia a HÁZASSÁGNAK egy olyan formája, amikor a házasságot nem csak két ember köti meg. Erre írtam azt, hogy nincsenek poligám ösztöneid, mert a házasságnak semmi köze az ösztönökhöz. Maximum annyi, hogy az ösztönök segítenek a személyiséget egy olyan mederbe terelni, hogy hiteles házastárs lehessen valakiből. Valószínűleg a tekintetben sem vagy túl tájékozott, hogy a poligámia kulturálisan hogy néz ki. Nos elárulom, egy hiteles házasság akár monogám, akár poligám, nem arról szól, hogy van egy személy a családban, akit mindenki szeret és istenít, akinek nem kell kockáztatni és nem sérül soha, és akinek még jól sem kell kinézni. Elég, ha átlagos. A három csaj melléd az ágyba, az persze jár, és nem baj, ha mind topmodell. :) Nagyon férfias elgondolás, belátom. És ez amúgy nem csak neked szól, hanem a nőknek is! Mert rengeteg nőtől hallom, hogy ők azért nem akarnak komoly kapcsolatot, mert több férfival is kell szexelniük. Merthogy ugye ezt diktálja a természet. És persze a csajok között az is gyakori, hogy azért akarnak lefeküdni valakivel, akihez az ismerősük, barátnőjük vonzódik, hogy az orruk alá dörgölhessék. Ez csak hatalmi játszma, vagyis gyávaság. Mind férfi, mind női részről! Ha neked valóban ösztöni vagy bármilyen egyéb késztetésed lenne arra, hogy több nőbe légy szerelmes, akkor hadd tegyek fel egy kérdést! Ki akadályoz meg benne? Mi a baj azzal, hogy megmondod ezt a két kiszemeltednek? Szerintem azért félsz ennyire mert rettegsz attól, hogy a környezeted nem tudja elfogadni, amilyen vagy. Ezért akarsz több nőt: mert nem hiszel abban hogy van olyan csaj aki tudna szeretni. Ezt el is mondtad a kérdésedben. Márpedig, ha erőt veszel magadon, és elmondod másnak, hogy mit érzel, mi bánt, mi fáj, mi nehéz, akkor meglátod, hogy ők is így fognak tenni. És akkor nem leszel egyedül. Mert lesz aki megért!
60%-os 19F nagyon értelmeseket ír, érdemes megfontolni!
Egyébként sokan még a harmincas-negyvenes éveikre sem lépnek ki az álomvilágukból. A kapcsolataikat úgy tekintik, mint önmaguk kiegészítését, meghosszabbítását, a saját hibáik kompenzálását. Pedig, amíg valakinek nincs egészséges önértékelése, értékrendje, addig harmonikus kapcsolatokra sem képes.
Mondok egy példát: naponta van itt olyan kérdést, hogy a párom miért nem viselkedik így meg úgy. Pár kérdés-válasz után kiderül, hogy már a kapcsolat elején sem viselkedett úgy, vagyis a kérdező belement csak azért egy kapcsolatba, hogy legyen valakije, anélkül, hogy tisztában lett volna azzal, hogy számára mi az, ami tényleg fontos és elengedhetetlen egy kapcsolatban. Egy idő után pedig elkezdte keresni a párjában ezeket a tulajdonságokat, amik valójában soha nem voltak ott, csak belelátta, beleképzelte.
Először is önmagunkkal kell tisztában lenni, és a saját értékrendünknek megfelelő párt találni. Azt viszont meg kell mondanom, hogy erre 19 évesen igen kicsi az esély, több kapcsolat, próbálgatás szükséges ahhoz, hogy rájöjjünk, melyek a fontos értékek, és melyek a kevésbé fontosak. Milyen hibákat tudok elviselni, és mi az, amit biztosan nem. Persze lehetnek szerencsés esetek, amikor tényleg hamar talál valaki hozzáillő párt, de valójában az esetek többségében a korai elköteleződés inkább a megalkuvásból fakad.
A lényeg, hogy minden kudarcos kapcsolat után elsősorban magunkban keressük a válaszokat, hogy vajon miért nem működött, mit kellett volna másképp csinálni. Lehet, hogy az lesz a válasz, hogy másmilyen partnert kell keresni, de lehet az is, hogy nem a partnerben volt a hiba, hanem nekünk kellett volna másképp viselkedni (vagy esetleg a kettő kombinációja).
Egyelőre ne elköteleződni akarj, hanem fejleszteni az önismereted! De túl sok illúziód ne legyen: a "felnőttek" sem látják reálisabban a világot, ők sem tudják, mit akarnak, legalábbis nagyon-nagyon kevesen! Viszont ha TE tisztában vagy önmagaddal, és tudod, hogy mit keresel, az már fél siker!
37N
ma 13:40 nagyon sok olyan megállapítást írt, amit figyelembe kellene venned. Az egyik az az, hogy bizony sokan 30-40 évesen, de gyakran látok olyat, aki 70 fölött sem lép ki ebből az árnyvilágból. Ezt talán én nem hangsúlyoztam eléggé. És ehhez hozzá tartozik az is, hogy a szüleid sem jogosan nevetnek ki, amikor hazaállítasz a kislányokkal. Inkább csak ironizálnak ilyenkor a saját életükön. Meg persze azért piszkálnak, hogy te nehogy az Ő helyzetükbe kerülj. Nehéz dolog ez, de nem annyira bonyolult: egyszerűen vannak olyan dolgok, amiben túl kell lépnek a szüleid példáján. Vannak olyan érzések, amelyeket a szüleiddel már nem kell megosztanod. Már magad is tudod ezeket kezelni. Mert nem vagy már síró csecsemő.
A férfiak nagy baja, hogy
racionálisan 120%-ra fejlesztik magukat,
érzelmileg meg olyan 1-3%.
És ez az 1-3% jellemzően arra futja, hogy racionálisan felnőttek lesznek, érzelmileg viszont kimerülnek abban, hogy a nőt hibáztatják, meg hogy a világ milyen szar. Szóval alapvetően egy csecsemő érzelmi szintjén. A gond az, hogy 20 évesen már nem sírhatsz anyukádnak, nem fog átölelni egy meleg kakaó kíséretében. Viszont mivel emocionálisan fejletlen maradsz, nem mersz senki előtt megnyilvánulni, és ez rengeteg frusztrációt eredményez. Ettől megy gallyra egy ember élete. Ezért szed antidepresszánst a fél ország. A legsiralmasabb az, hogy manapság már a nők is kezdenek ebbe a síró kisfiú irányba eltolódni. Pedig jellemzően azért a nőkben motoszkálni szokott valami emocionális fejlettség. Mondjuk, hogy az átlagos nőnek az emocionális fejlettsége 10%-al jobb, mint a férfiaknak. Cserébe viszont nem fejlesztette magát racionálisan olyan szinte. Igaz, hogy sok nő emiatt még mindig jobb mérnök, tanár mint a férfiak, hiszen remekül hasznosítja a tudását, lévén érzelmileg fejlett. A nők több energiát visznek bele ebbe. A férfiak meg kifejlesztik az értelmüket, de hagyják elsorvadni az érzelmeiket, mert az olyan "férfiatlan" dolog. A nővel szemben pedig eszközként használják ezt. Racionálisan 10%-al okosabbak a nőnél és ez jó alap arra, hogy megalázzák, meg a felsőbbrendűségüket hirdessék. Ezért jobb sokszor a női munkaerő, és ezért kapnak manapság a nők könnyebben munkát, nem azért, mert csinosak.
"Vezesd a nőt és ő követni fog" -ennyi
Aha... A tinip*csák és a kutyák lehet, hogy követnek. De egy nő?? Egy normális nőt nem kell irányítani, és nem is lehet...
26/N
a 19F srác nem elemzi ki ennyire az emberi elmét mint én, az embert is az ösztönei vezérlik, attól hogy több az esze még nem arra fog hallgatni, 99,9%-ban csimpánzok vagyunk ha a géneket nézzük.
Jah és attól hogy te kifogtál egy olyat aki nem szereti ha vezeti őket egy férfi, és dönt helyettük amikor bizonytalanok még ne nyomass hülyeségeket. A nők ezt akarják tudat alatt, tudatosan meg lehet mást mondanak, de ami evolúciós tény az tény! Persze mindig próbálják átvenni a kapcsolat irányítását és ha sikerül akkor lesznek a házisárkányok akik nem szexelnek a párjukkal. Ezt speciel Csernus is elmondta, hogy ne hidd azt hogy a levegőbe beszélek...
Jah nem vagyok síró csecsemő, pozitívan gondolkodom, most se omlottam össze hogy kidobott a barátnőm hanem keresek másikat hátha. Sok mindent tudok már, és érzelmileg is összeszedettebb vagyok sok embernél, én így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!