Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi "gázos" nő harminc felett?
Szerintem nem elsősorban a gyereknevelés a ludas, bár az is rengetegszer lehet ok. Abból kifolyólag amit már leírtak. De ha csak az általános témát vesszük: Magyarország, kevés fizetés, kevés álláslehetőség, sok munka, kevés pénz... Van a akinek nincs lehetősége fodrászhoz menni stb stb mert inkább élelmiszert vesz, abból sem a hiperszuper egészséges cuccokat. Ez nem szép, nem jó, de ez van.
Igen, a nőnek próbálkoznia kellene adnia magára, de van, amikor az életkedve is elszállt, talán már 30 évesen... Hát így nem fog csini lenni, az biztos.
Igénytelenség,beletörődés.
Jaj veszékelnek jaj nincsen pénz jaj nincsen időm.
Erre a válaszom akkor végezz el még egy szakmát tanulj nyelveket,és menj le edzeni,kelj fel 1-2 órával előbb és irány az edzés.Ha nincs meló,akkor felmész szépen a monster.(ország jele,ahova akarsz menni),megpályázod az állás(oka)t,interjú,aztán felmész a wizzair oldalára repjegy és go már nyugat Európában vagy.
Erre megint fog jönni a kifogás dehát ez dehát az.Mondom b_zzz,There is no free lunch,ezt hölgyeim ha akartak valaha is jó pasit ezt jegyezzétek fel nagy 72-es betűkkel és ragasszátok ki.De ugyanezt a sok igénytelen pasi is,mert sajnos némelyikünket hadd ne minősítsem.
Kifogás az van dögivel de aki sikeres az a megoldásra törekszik.
A haj levágatástól nekem is a hátamon fut a hideg,én nem bírom,ha egy nőnek nincsen hosszú haja,tegyen érte,vegyen vitamint,én is szedem pasi létemre,járok edzeni heti 4-szer,és nem 6-7 órákat dolgozok hanem 8-9-10-et.
Magamra főzök jó minőségű ételt.
25Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!