Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek oda merjek menni? Azt írta itt valaki, hogy "és nekem kell futni a fiúk után mert egy se jön oda csak akik tényleg szintén ilyen kis gázosak de mellé még rondák is vagy szimplán 2 fejjel alacsonyabbak". Honnan tudjam, hogy gázos vagyok-e?
Te az az alacsony srác vagy, aki már sok kérdést kíírt ezzel kapcsolatban?
Ha igen, ha nem, biztos nincs rendben veled valami, ha feltetted ezt a kérdést.
há' ha igaz amit mellé írt a nő... hogy - nem érted a viccet, enyhén antiszoc vagy, nem tudsz miről beszélgetni, ásítoznak melletted még a haverok is, sértődős túlérzékeny vagy
ja meg 2 fejjel alacsonyabb és hasonlítasz shrek-re
de látod, neki is bejött szal... próbálkozz
nem vagyok alacsony vagyis hát 180 centi felett vagyok 1 vagy 2 centivel, de nem vagyok kicsi úgy gondolom
csak kicsit elbizonytalanodtam, hogy nem leszek neki elég jó
ásítozni nem szoktak...
Még mindig nem értem, lehet hülye vagyok.
De szerintem menj oda, miért ne mehetnél, próba szerencse, lehet ő oda sem mer menni és tetszel neki. És azért nem jöttök össze mert te nem mersz odamenni és ő sem mer.
nekem volt alacsony pasim, de nem az zavart h ő alacsony, hanem magamban zavart, hogy mér vagyok hozzá magas, én szerettem volna kisebb lenni, de csak hozzá képest, pedig én is csak 164 cm vagyok
de amúgy inkább magasabb lennék mint pici, de nem jó lósznyának se lenni, a közepes a legjobb, a pasikat ez zavarja meg a farokméret a nőket meg a kicsi mellek, meg minden egyéb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!