Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább nem helyes, de jóarc, mint félisten, de gázos. Sztetek?
sorra olvasom, h sokan elkeserednek, m rondának tartják magukat, és ezt tudják be annak, h nincs b.nőjük/pasijuk.
Én viszont inkább járnék 1 áltlagos, v. csúnyácska pasival, mint olyannal, aki szép, de agyilag defektes.
Ti h vagytok ezzel?
20/L
ez azért csajtól is függ, hogy a csaj hogy néz ki.
Alekosz 32
Teljesen egyet értek veled... Én is ezzel küszködök, mint fiú, mármint, hogy nem találok magamnak senkit, pedig nem vagyok csúnya, csak átlagos. Akik ismernek, jó véleményekkel vannak rólam (legalábbis ezt mutatják :) ), még a lányok is, és szeretnek is, mint egy jó barátot, de ennyi... Az a baj, hogy a mai világban az átlagos már nem elég. Elképesztő mértékben vágynak a lányok a fantasztikus esztétikai élményre... és hála a reklámoknak és filmeknek, sajnos csak egyre nagyobb lesz az igényük minden téren...
19/F
(21:22 vagyok...)
...de mivel minden rosszban van valami jó; végsősoron ennek köszönhetem, hogy elkezdtem verseket írni, amik mások szerint nem is olyan rosszak...
Ha érdekelnek, itt elolvashatjátok őket: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Én is így vagyok. Általában sokan udvarolgattak nekem, mivel a nagyon jó nő kategóriába soroltak. Nem tudom, én nem éreztem magam soha egy szépségnek, de ilyen visszajelzéseket kaptam.
Sokan csodálkoztak rajtam, hogy miért nem kellettek a jobbnál jobb pasik és mindig egy-egy, esetleg átlagosabb külsejű, viszont humoros, aranyos srácot választottam, akinek volt igazi egyénisége. Én inkább ilyen téren voltam válogatós.
hát ezzel én is így vagyok kérdező, csak ellenkező nemekkel:)
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!