Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok és még nem volt barátom soha. Nem szoktam eljárni szórakozni mert igazán barátaim se nagyon vannak elégé gázos?
Kérdés az hogy számodra gáz e?
Engem nem nagyon érdekel hogy más miként éli az életét, ha neki jó úgy akkor azt tesz amit akar.
utolsó, téged valami nagyon nagy csalódás érhetett, ha ennyire agresszívan állsz az emberekhez... :D sajnállak.
kérdező: szerintem ezt te gáznak érzed. ha így van, változtass. az meg, hogy én gáznak tartom e, miért számít?
Ha neked így jó, nem gáz, de akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést:-) Közhelyeket nem akarok ismételgetni, barátokat szerintem nem lehet tudatosan keresni, de egy buliba elnézhetsz. Én is szoktam néha, csak hogy emlékeztessem magam, hogy nem szeretem, és egy darabig megint ne kelljen:-) Jó, ha van ott valakhasonló felfogással, hogy
röhöghessünk a partiarcokon, de ha nincs, kibírom úgy is:-)
22/F
Kérdező:
Gondolom lány vagy. Nem gáz. Én 18 éves fiú vagyok és nekem se volt még bnőm, barátaim sincsenek, nem is vtak. Én nem tartom magam ez miatt gáznak. Nem fogok minden gyökérnek meg az olyanoknak akik különbnek hiszik magukat mindenkinél jó pofizni csak azért, hogy mindenki a barátom legyen. Nem fogok azért változtatni magamon, hogy elfogadjon bár droid nagyképű majom. Majd az igazi barátok meg egy rendes, szerető lány elfogad úgy ahogy vagyok. Nem leszek tömeg ember. Jah meg ami a szívemen az a számon.
5:
Együtt érzek Veled és nagyon jól teszed.
Nézd, most erre mit mondjunk? Ha téged nem zavar, akkor nem gáz a dolog, nem hiszem, hogy bárki életét felkavarnád ezzel a hozzáállással.
DE ha már megkérdezed, valószínűleg mégis zavar a dolog. Akkor pedig gázos a dolog, mert én nem értem, hogy az ilyen otthonülős emberek mit akarnak? Ülnek a gép előtt és várják, hogy a sültgalamb majd a szájukba repül?
Egy kapcsolatért és a barátokért igenis TENNI kell. ÉS nem tudom, hogy a szórakozást miért kell leminimalizálni az alkoholmámorban fetrengő, hülye partyarc tizenévesekre...máshogy talán nem lehet? Nem a disco az egyetlen közösségi hely, ahol ismerkedni, barátkozni lehet.
Iratkoz be egy nyelvtafolyamra,vmenj önkénteskedni, hasonlók..
" az a baj veletek, hogy azt hiszitek, minden ember szar, akiért meg kell mozdítani egy kisujjadat is."
Furcsa, én eddig azt tapasztaltam, hogy ez igazából másnak a probléma. Én keresem, meg érdeklődök hogy mi van él e még, ő ennyire sem képes. Bezzeg ha kell valami, pénz, fuvar, lelki segítsék akkor egyből keres és kapar, és a tökömet is megnyalná hogyha azt kérném tőle cserébe. Szóval az ilyen emberről engedd meg hogy sz@r véleménnyel legyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!