Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok és még nem volt barátom soha. Nem szoktam eljárni szórakozni mert igazán barátaim se nagyon vannak elégé gázos?
gáznak nem gáz. az a kérdés, neked jó-e így. ha jó, akkor jó. ha nem jó, akkor tenni kéne vmit. hogy mit, jó kérdés, mert kicsit hasonló helyzetben vagyok (fiú) és nem igazán tudok ellene tenni
amúgy lány vagy ezexerint?
12. ezt nem teljesen értem. kifejtenéd? (privátban is jó) és akkor lány vagy, ha jól értem?
11. voltam
20f
Én is így vagyok... Nincsenek se barátaim, se haverjaim, és egyáltalán nem megy az ismerkedés. Változtatni nem tudok, pedig szeretnék elmenni legalább valamit sportolni, de képtelen vagyok rá :( Egyedül nem szeretek menni sehova, és nincs kivel mennem, így nem járok sehova. Az egyetemen sem tudok beszélgetni senkivel :(
Én gázosnak nem érzem, csak megváltozott bennem valami, és már nem szeretek itthon ülni. Szeretnék pár barátot, akivel tényleg barátok vagyunk, és aztán majd barátnőt is. Szar felszínes haverokat nem akarok...
Csak nem vagyok képes ehhez megváltozni, gyenge vagyok hozzá :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!