Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi "gázos" nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi "gázos" nő harminc felett?

Figyelt kérdés
Mentálisan, vagy testileg leppukkantak, nem is igyekeznek hogy nőiesek legyenek. Aztán meglepődnek hogy nem kelendőek, meg hogy miért akarnak helyettük fiatalabbat.
2013. febr. 10. 14:58
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

"s ugyan van egy minimális hasam, de ez 187 centihez jelent 94 kilót"

Na ez például sok csinos munkatársnőmnek "sok" lenne. Ízlések és pofonok. Ők a munka, gyerek mellett még sportolnak is, sokan.

Bár otthon a férj kiveszi a részét mindenből és ő sem elhanyagolt, általában.

2013. febr. 10. 15:36
 22/38 anonim ***** válasza:
20-nak igaza van, itt se járnak a csajok szoliba, vagy ilyesmi. Csak simán ápoltak, csinosak, nem sminkelnek agyon se. Mondjuk fura lenne, ha egy ilyen cégnél "műbabák" dolgoznának. De komolyan írom, amit írtam. 40-es nők szinte 30-nak se tűnnek.
2013. febr. 10. 15:37
 23/38 anonim ***** válasza:
Én 30-40 közötti vagyok,nem érzem magam lepukkantnak,de tény,hogy 30 felett pl.sokan azért hordanak rövid hajat,mert a szülés után iszonyat sok kihullik,nekem még félhusszú,én is a hosszú hajat szeretem,de már nem nézne ki olyan jól. A gyerekek is leszívják az energiát,nyolc óra munka és gyereknevelés után nem igazán van már kedvem fodrászhoz,kozmetikába menni,próbálok adni magamra,de ez család mellett nem egyszerű,akinek van,tudja,miről beszélek,egy szerencsém van,hogy 45 kiló vagyok,nem híztam el.
2013. febr. 10. 15:41
 24/38 A kérdező kommentje:

Hogy érted hogy sok lenne?

2013. febr. 10. 15:46
 25/38 anonim ***** válasza:
24: Úgy, hogy nem feszes a hasad, pocakos vagy kissé, sok a súlyod a magasságodhoz. Ha még szőrös is vagy, akkor főleg kihullnál sok jó nő rostáján errefelé. Kb. annyira, mint mondjuk nálad egy molett, szőrös lábú nő.
2013. febr. 10. 16:36
 26/38 anonim ***** válasza:
klimax
2013. febr. 10. 17:58
 27/38 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, akinek gond a férfin a szőr, az nálam nem nő...
2013. febr. 10. 18:18
 28/38 anonim ***** válasza:
Akkor semmi baj, simán nem egymást keresitek, szerintem ők is így vélekednek. ;) Csak "fordítva".
2013. febr. 10. 18:20
 29/38 anonim ***** válasza:

Bár így kissé érdekesen hat, hogy egy pocakban megereszkedett, szőrös férfi olyan kérdést tesz fel, hogy miért engedik el magukat a nők?

Na mindegy, nem az én dolgom. :)

2013. febr. 10. 18:21
 30/38 anonim ***** válasza:
kedves utolsó! Tudod igényeik vannak a férfiaknak.. bár néha nem ártana tükörbe nézni némelyiknek...
2013. febr. 10. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!